szpak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 a dokładnei chodzi o to ze mam siec mała 3 osoby na sdi i mamy ustalone godziny sciagania ale jeden z podłaczonych ma jakis program i przechwyca cały transfer i ja nic juz nie moge sciagnac moze ktos wie jaki to moze byc albo jakis podobny dla meni by sie przydał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 jakiś download manager, np. flashget Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 a msz moze jakis link do tego programiku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 www.jestem-leniem.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 heheh no spoko juz nei bede wiecej !! behebeh ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 QoS - poszukaj na google, to chyba bardziej skuteczne rozwiazanie niz wzajemne sciganie sie download acceleratorami, tudziez skutecznymi, ale nie do konca w tym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...