Skocz do zawartości
prozak82

Gigabyte 775 Ga-8i915p Duo Pro I915p

Rekomendowane odpowiedzi

witam

moj celek 1.7 i staaaarrryy abit az prosza sie o zmiane jednak mam maly problem poniewaz zaraz po wejsciu na rynek radzia 9800pro sprezentowalem sobie taka grafe a jakis miesiac temu dostalem 2x 512 geil ddr i szkoda mi tych komponentow pozatym z kasa ciezko.

i tu pytanie jak chodzi ta plytka czyli GIGABYTE 775 GA-8I915P DUO PRO I915P jako ze obsloguje ddr i ddr2 mial bym tylko grafe do zmiany prawdopodobnie kupil bym 6600gt i jakos z kasa bym sie zmiescil.

jako procek bedzie celek d 2.53 ktorego wykrece kolo 3.5 i tu pytanie jakie mozliwosci krecenia ma ta plytka. generalnie nigdy nie mialem nic do gigabyte'a do momentu jak nazyczona dostala wersji (juz nie pamietam modelu ale 100% nie ta o ktora pytam :) ) bez mozliwosci zmiany napiecia (lipa extremalna max 3.0 bo wyzej resety wali)

amd nie lubie i nie chce w domu mam cieplo a czajnik do grzania wody jest na gaz :P wiec prosze nie proponowac nic z pod tego znaku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co fakt to fakt pentium to grzalka.

Mam ta plyte i kreci sie dobrze zarowno z pod biosu jak i z poziomu windy.U mnie P IV 2.8 chodzi jak 3.3 wiec spoko.Jedyne co mnie wkurza to to ze jest tyle opcji. Ile sie nameczylem zeby ustawic stale FSB bo plyta standardowo obsluguje dynamiczna regulacje FSB w stosunku do obciazenia. Fajna sprawa dla kogos kto nie lubi lub nie umie podkrecac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi