Skocz do zawartości
randeon

Playstation 2

Rekomendowane odpowiedzi

nie no ja bym 1 000 na obecną generacje nie wydał, pewnie kupowałbyś slima? po 1 on ma wbudowane NA, a po 2 HDD i Slim to złe połączenie.. jak HDD to tylko duża konsola, np. 50004 lub 39004. (...)

Czemu akurat te modele grubasów? one sa jakies trwalsze? czy moze wiecej twardzieli na nich smiga? Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39004 ponoć mają najtrwalsze lasery.. ale znalezienie nówki graniczy się z cudem.

to sie nazywa mieć farta!

Dołączona grafika

:banana:

Edycja: Obyś był prorokiem :D coś miniaturki nawalaja

Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłeś ? :P Za ile

370zł

Miec farta? Ten model jest chyba najpopularniejszy na rynku...Ba, sam mam 39004...;>

Nie wiem czy to fart, ale na forach konsolowych malo kogo widziałem z 7 wersją plejstacji. Skąd wiesz ze jest najpopularniejszy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak podlaczysz hdd grubsa to obroty wentylatorka jeszcze wzrastaja:] hehe wtedy to dopiero jest hardcore:P

(tak jest przynajmniej u mnie a mam v7 czyli 39004)

Jo, to prawda.

I jeszcze dysk brzeczy bo nie jest dobrze zamontowany w srodku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak podlaczysz hdd grubsa to obroty wentylatorka jeszcze wzrastaja:] hehe wtedy to dopiero jest hardcore:P

(tak jest przynajmniej u mnie a mam v7 czyli 39004)

faktycznie.. to jednak nie był fart, pewnie jeszcze pol forum ma ta wersje [;

u was tez slychac jak laser sie przesuwa podczas wczytywania? u mnie to jest dosyc słyszalne... zastanawiam sie czy tam jakiegos smarowanka nie trzeba zrobic.

Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwólcie, że sam siebie zacytuję...

Pytanie do osób grających na panoramicznym TV, czy wszystkie gry z PS2 obsługują tryb 16:9 ?

To jak, nikt nie wie jak to jest z obsługą trybu panoramicznego w grach na pleja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wszystkie, np Virtua Fighter 4 czy Genji nie obsługują...

Jest może jakaś lista or something tych gier, które obsługują tryb panoramiczny? Głównie interesują mnie takie tytuły jak: Gran Turismo 4, Seria GTA, God of War, Tekken 5, PES 5, Shadow of Colossus, Black, Resident Evil 4 no i oczywiście MGS - tak to by było na tyle :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u was tez slychac jak laser sie przesuwa podczas wczytywania? u mnie to jest dosyc słyszalne... zastanawiam sie czy tam jakiegos smarowanka nie trzeba zrobic.

tez mnie to bardzo nurtowalo:] stuka trzeszczy szura juz od ponad 3 lat i nic dalej czyta:P

tak ma byc i nic z tym nie zrobisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest może jakaś lista or something tych gier, które obsługują tryb panoramiczny? Głównie interesują mnie takie tytuły jak: Gran Turismo 4, Seria GTA, God of War, Tekken 5, PES 5, Shadow of Colossus, Black, Resident Evil 4 no i oczywiście MGS - tak to by było na tyle :-P

tekken 5 i GoW dzialaja w trybie panoramicznym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Egzeqiutor: wystarczy, ze wejdziesz na ign i tam mozesz sprawdzic czy gry ktore cie interesuja maja 16:9. Internet nie boli. Naprawde.

Dzięki za informacje. Wiem, że internet nie boli, ale od tego między innymi jest forum - żeby pytać, szczególnie osoby bardziej zorientowane w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi