alCatraz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 http://allegro.pl/item197927445_ps_2_slim_..._gwarancja.html Co o tym myślicie? Opłaca się gdy nowe slimki stoją po 400-420zł? Niestety nie w mojej mieścinie, musiałbym zamawiać, do tego karta pamięci, swap magic i koszta transportu. Wychodzi ok 100zł taniej ale na chipie odpalę wszystko bez cackania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 komu się spodobał film 300 to polecam gierkę Spartan Total Warrior. Kiedyś ją sobie zdobylem i zostawilem, bo mi sie nie chcialo grac. Teraz wrocilem do tej troche starawej gierki, ale moc jest konkretna :) Grajcie. Naprawde fajny szpil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynio Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Cześć Ja też mam podobne pytanko jak kolega "alCatraz" Mam możliwość zakupienia konsoli PS2 nówki w sklepie za 399 zł Do tego bym zakupił jeszcze memorke za około 50-55 zł oraz swap magic 3,8- 77 zł i gierkę za 40 zł Co do gry to jest kilka ale Tekken 5 , GT4 lub Władce pierścieni - Trzecia era (jestem fanem LOTR - muszę poczytać o tej grze) za konsole + kartę + swap + gra daje rezem 571 zł a konsole przerobione są od 600 zł (z gwarancją) jak ma być ripperem 4.1 to już koszt ponad 630 zł (do konsol z allegro doliczyć trzeba 20-30 zł przesyłkę) Dodam na koniec że konsolke bedzie używać moja pociecha (gry z kamerką - za jakieś czas) oraz ja by sie zrelaksować. Wiecej niż 10-20h tygodniowo nie bedzie używana Licze że ludzie bardziej doświadczeni podpowiedzą co lepsze oraz jaki mogę problemy napotkać w obu przypadkach Wiem że jak jest Swap trzeba liczyć sie z szybszym zużyciem lasera a jak przeróbka niby podobnie ale mniej problematyczne to jest. Zapomniałęm dopisać że wszystko by było podłączone do LCD 26" Tynio Pozdrawiam Edytowane 22 Maja 2007 przez Tynio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 hmmm jako posiadacz grubasa radzilbym zamiast brac tej slimki kupienie grubasa + NA + modbo (tansze) + dysk ale pod warunkiem ze laser w grubej jest z malym przebiegiem. grubas 250zl modbo 99zl (sam chip ~30zl tylko montaz drogi jezeli sie nie zna) NA 100zl dysk 40gb 70zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaraz, jak montuje HDD i chipa umozliwiajacego bootowanie z memorki, to co go obchodzi przebieg lasera? ;) @Tynio - moze zamiast wykladac kase na swapa/przerobke, to zainwestuj ta kase w gry? IMHO przerabianie/swapowanie slima ma maly sens jak ktos malo gra i nie musi miec wszystkiego natychmiast (czyli w NTSC z USA) - odtwarzacz DivX i tak jest z tej konsoli marny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynio Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Zaraz, jak montuje HDD i chipa umozliwiajacego bootowanie z memorki, to co go obchodzi przebieg lasera? ;) @Tynio - moze zamiast wykladac kase na swapa/przerobke, to zainwestuj ta kase w gry? IMHO przerabianie/swapowanie slima ma maly sens jak ktos malo gra i nie musi miec wszystkiego natychmiast (czyli w NTSC z USA) - odtwarzacz DivX i tak jest z tej konsoli marny. Gruba odpada z 2 powodów szkoda mi kasy na używaną (trzeba wydać ze 250-300 zł) jest wielka i dodatkowy sprzęt na tym co mam to już bedzie lekka przesada (DVD + ampli + tuner Sat + Video + nagrywarka + jeszcze PS2 gruba) Tego Swapa to własnie myśle dla dziecka bardziej niż dla mnie mnie zadowolą 2-5 gier i potem wymiana jak coś (RPG+Piłka+bijatyka + wyścigi= zadowolenie) Wiadomo jak to dziecko zagra w grę 5-10 minut i w kont -a kopii nie jest tak źal niż coś co sporo kosztowało i lezy w koncie. O przeróbce myślałem w ostateczności (szkoda gwarancji) wolę kupić kamerkę z grą A Swapa to za jakiś czas jak coś @bryken z małym przebiegiem to loteria Starczy że konsola powoli dogorywa i ktoś wyczyści laser i mu łąpie już płyty to opchnie na allegro a potem za jakiś czas padnie i znowu 150-200 zł a tu mam za 400 zł nową z gwarancją i lasery tańsze Fakt że taki Hdd to wygodna sprawa zgrywa się kilka gier i można pomykać tygodniami A zapomniałem dodać że taki NETWORK ADAPTOR - to dodatkowy koszt jakieś 180-200 zł wiec razem konsola wyjdzie ponad 500 zł a trzeba liczyć że pad też może być na wykończeniu i przeważnie w cenie do 280 zł za konsolkę to bez party pamięci czyli dodatkowy koszt. Tynio Pozdrawiam Edytowane 23 Maja 2007 przez Tynio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 koszta podalem w moim poscie i na bank bardziej gruba sie oplaci ale skoro uwazasz to rob co chcesz ja tam wole grac z dysku i nie ruszac lasera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Mogę mieć 5 miesięczną slimkę z oryginalną memorką za 400zł. Brać i dokupywać swapa? Jest gwarancja Sony oczywiście (obejmuje laser?). Edytowane 23 Maja 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Tynio: jakies dziwne masz rachunki... Network Adapter kosztuje max 140zl, nie wiem skad Ci sie 200 wzielo. trzeba liczyć że pad też może być na wykończeniuTo pada Sony sie da wykonczyc? :blink: Moja konsola to v4 z drugiej reki i pad chodzi bez zastrzezen, nie slyszalem zeby komus sie ten pad zuzyl (pomijam oczywiscie ekstrema w stylu rzucania padem o sciane/podloge). Co do wymiany lasera w grubasie: jesli zamontujesz HDD, to stan lasera Ci zwisa, moze go nawet nie byc ;) Nie mowie, ze masz koniecznie kupowac grubasa. Jest to jednak jakas alternatywa do Slima. Co do ustawiania sprzetu - rozumiem, co masz na mysli. Wez tylko poprawke, ze Slim musi miec przestrzen od gory (klapka) oraz ma zewnetrzny zasilacz. Jest gwarancja Sony oczywiście (obejmuje laser?).Jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynio Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Tynio: jakies dziwne masz rachunki... Network Adapter kosztuje max 140zl, nie wiem skad Ci sie 200 wzielo. To pada Sony sie da wykonczyc? :blink: Moja konsola to v4 z drugiej reki i pad chodzi bez zastrzezen, nie slyszalem zeby komus sie ten pad zuzyl (pomijam oczywiscie ekstrema w stylu rzucania padem o sciane/podloge). .......Nie mowie, ze masz koniecznie kupowac grubasa. Jest to jednak jakas alternatywa do Slima. Co do ustawiania sprzetu - rozumiem, co masz na mysli. Wez tylko poprawke, ze Slim musi miec przestrzen od gory (klapka) oraz ma zewnetrzny zasilacz. Jak najbardziej. Ceny NA brałem z Allegro (były chyba 2-3 sztuki) myśle że za 140 zł to bym musiał czekać na okazje lub śledzić dokładnie na innych forach ogłoszenia (kupie/sprzedam) Oj niestety pada mozna załatwić i to nawet w 1 rok zalezy jak kto gra oraz jak mocno naciska przyciski (bo te najcześciej padają - wywnioskowałem to z innego forum i allegro) Rozumiem że to była Wasza propozycja zakupu "grubaska" i nawet przez jakiś czas sie zastanawiałem jednak myśle że Slim bedzie idealny. Wiem że w "cieniasach" trzeba liczyć miejsce na otwarcie klapki - nawet myślałem jak mam to zrobić Video ląduje pod tunerem SAT (bo ten sie strasznie grzeje i musi być na samej górze) i mam całą 25 cm pułkę na PS2 z boku zasze mogę położyć gry czy pada Na koniec myśle że dla osoby sporo grającej konsola "gruba" bedzie lepsza włąsnie z podowu HDD Mam jeszcze kilka dni jak by co i na allegro sie rozglądam za jakąs okazją. Tynio Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) gdzies po wakacjach planuje sprzedac ps2, wiec do tego czasu chcialbym przejsc te wazniejsze gry, nie musza byc exclusive ;] te gry juz grałem/przeszedłem: - Burnout Revenge - Virtua Fighter 4: Evolution - Tekken 5 - Gran Turismo 3 - Gran Turismo 4 - Shadow of the Colossus - Flatout - Devil May Cry - Devil May Cry 3 - God of War pomozcie mi stworzyc listę w co warto sie zaopatrzyc ;) na razie wymyslilem tak: - MGS2, MGS3 - Burnout 3 - Residen Evil 4 - God of War 2 - Devil May Cry 2 (warto brac jak gralem w 1 i 3?) - Black - Killzone - ICO - Call of Duty 3 - Mercenaries od razu mowie ze jRPG jakos mnie "nie kręcą" więc fajnale odpadają Edytowane 29 Maja 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) A może jakieś FPSy? Killzone, Black?? Albo platformery: Jaki i Ratchety. Albo Mercenaries (war meets GTA ;) ) Edytowane 29 Maja 2007 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (...) - MGS2, MGS3 - Devil May Cry 2 Przed przejściem mgs2 i mgs3 zalicz mgs1, poza grafiką gra jest doskonała pod każdym względem. DMC2 to podobno badziew. (nie grałem) oprócz tego -ICO -black -killzone -cod3 (chyba ze masz nextgen) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Albo platformery: Jaki i Ratchety.a jakie czesci? bo tego pelno jest z tego co widze... Albo Mercenaries (war meets GTA ;) )dodane :) a GTA: LCS i VCS? warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) a jakie czesci? bo tego pelno jest z tego co widze...Co do Ratchet'a to nie pomogę bo akurat w niego nie grałem jeszcze (rzuciłem hasło :P) a co do Jak'a to przeszedłem jak na razie "jedynkę" i "dwójkę". "Jedynka" to typowy platformer, dużo zbierania i fajne lokacje, dwójka nieco przypomina GTA, jest Heven City, ludziska poruszają się latającymi samochodami (można kraść ;) ) no i doszła możliwość walenia z gunów (in plus) a do tego wykonujesz misje od różnych "jegomości". Mimo to jakoś bardziej pasowała mi jedynka, dwójka jest sporo mroczniejsza i szczerze powiedziawszy dla mnie momentami naprawdę była trudna (masz coś wykonać na mieście a "gliniarze" walą do Ciebie ze wszystkich stron, jest ciężko momentami) ale za to fabuła jest chyba lepsza w dwójce (no i Jak się odzywa, w jedynce był "niemową" ;)). Jeżeli chodzi o humor to "dwójka" IMO bije jedynkę (Daxter wymiata tak czy inaczej ale jak dla mnie był zabawniejszy w "dwójce"). "Trójka" z tego co się orientuję rozwija patenty z dwójki (jak się mylę niech ktoś mnie poprawi). Nie polecam Jak X bo to "tylko" wyścigi (chociaż sam nie grałem). a GTA: LCS i VCS? warto?Nie wiem nie grałem :P. Chociaż ja bym w to nie inwestował (IMO to świetne pozycje dla PSP ale jak na PS2 to już niekoniecznie, wg mnie oczywiście). Edytowane 29 Maja 2007 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Witam mam do sprzedania 6 oryginalnych gier na ps2 Gran turismo 4 PES 5 killzone wrc4 tekken 5 i getaway BM pisze to tu bo na giełdzie pewnie nikt nie zauwazy a tu moze ktoś sie skusi bo nie chce wiele. Pisać prosze na pw za cały komplet ~120 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 tak sobie mysle czy kupic mate do tanczenia bo sie moze przydac na imprezy i teraz moje pytanie jaka mate kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Bryken - a masz Eye toya? To jest dopiero zabawa, wierz mi [; Grać można nawet w 8 osób, a zabawa jest świetna (btw. najlepszym czitem do tych gier na Eyetoya to podskakiwać cały czas, zalicza wszystkie punkty xD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Nowa generacja się już rozkręciła, ceny old-genów spadły, stwierdziłem że nadszedł dobry moment na zakup ps2 i zaliczenie wreszcie ważniejszych exclusive'ów. Jak postanowiłem tak zrobiłem i slimka zagościła u mnie. Kilka tytułów już rozpracowałem, ale jeszcze sporo przede mną :wink: Shadow of the Colossus - Wstępne odczucia były mocno mieszane, pierwsze co rzuciło się w oczy to oczywiście grafika i masakrycznie niski framerate. W większości otwartych terenów, jak i podczas starć z kolosami utrzymywał się on na poziomie, jaki większość pececiarzy uznała by za niegrywalny. W zabudowaniach było już znacznie lepiej (nie licząc głównej świątyni). Przyzwyczajenie się zajęło mi trochę czasu. Sam poziom grafiki ciężko ocenić, gdyż wykonanie jest bardzo nierówne, z jednej strony urzekające otwarte przestrzenie, z drugiej badziewne wyblakłe tekstury. Wiadomo - mała ilość pamięci nie pozwala na wyszukane oteksturowanie, ale myślę że można by to rozwiązać lepiej (lub poczekać na next-gen, bo stara platforma ewidentnie "ledwo daje radę"). Fajnym bajerem jest blur przy szybkich ruchach ekranu i pseudo HDR (btw do dziś pamiętam post sialala, który twierdzi że wygląda on lepiej niż ten zastosowany w Oblivionie, a woda w SotC jest ładniejsza niż ta w HL2 - no więc przekonałem się i skomentuję jednym słowem -> lol :lol: , jest całkiem ładnie ale bez przesady). Pozostałe aspekty sprawiają jednak, że tytuł ten jest rzeczywiście majstersztykiem. Muzyka jest doskonała, coś na takim poziomie jest rzadko spotykane, OST polecam z czystym sumieniem. Kolosy - kwintesencja całej gry, dla mnie krótko mówiąc perfekcja :). Podsumowując gra jest must-have dla każdego posiadacza ps2 i choć daleka od ideału, to mimo wszystko gra wyjątkowa. 8.5/10 Black - Przez niektórych uważany za najlepszy fpp na ps2, a nawet w ogóle. Muszę przyznać, że Criterion dał popis umiejętności swoich programistów, bo gra posiada całkiem ładną oprawę (jak na ps2 - jedną z najlepszych), przy czym zachowuje zadowalającą płynność niemal przez cały czas i cenię to wielce. Jest to jeden z tytułów, gdzie konsola pokazuje na co jeszcze ją stać. Wszechobecna rozpierducha cieszy michę, pomimo tego iż miejsca i przedmioty które możemy zniszczyć są w miarę przewidywalne (co zupełnie mi nie przeszkadzało). Udźwiękowienie jest bardzo dobre, włączając w to muzykę. Do FEAR bym Blacka nie porównywał, bo tematyka i nastawienie rozgrywki jest zgoła inne. Ot przyjemna strzelanina, szkoda tylko że taka krótka. Jak na konsolową grę 8/10 (Niestety nie oszukujmy się - do większości fpp z pieca startu Black nie ma). Killzone - drugi wielki fpp na ps2. Dla mnie porażka na całej linii. Grając w niego miałem wrażenie obcowania z tytułem zrobionym na siłę. Grafika może i podobała się w 2004, obecnie jednak przypomina mi czasy Half-life 1, może poza postaciami które i tak pięknie wyciosane nie są :wink:. Poza intrem, fajnym designem broni i ich animacjami cała reszta to dla mnie marna podróba HALO. Fabuła zupełnie nie wciąga, AI jest tak durne, że miejscami przeciwnicy stoją jak słupy 2 metry od gracza (!!), na muzykę nawet nie zwróciłem uwagi. No i nieszczęsny framerate, przypominający granie na kompie nie spełniającym minimalnych wymagań :lol: . 6/10 God of War, God of War 2 - Pierwsza w pełni pozytywna opinia :D . Po trailerach spodziewałem się wiele i otrzymałem dokładnie to na co czekałem. O ile pierwsza część pozostawiła pewien niedosyt, to dwójka (jestem w trakcie) naprawdę pokazuje MOC :D . Kratos daje czadu w GoW1, ale w sequelu to już kompletny madafaka. Jeżeli chodzi o technikalia to jest lepiej niż dobrze. Grafika jest ładna, ale to wielkie lokacje powodują opad szczęki i wytrzeszcz oczu. Muzyka - rewelacja. Niesamowita spójność rozgrywki, epicki rozmach, intuicyjne sterowanie oraz perfekcyjne wykonanie sprawiają, że jest to jeden z największych tytułów ever. GOW1 9/10, GOW2 10/10. Metal Gear Solid 3 Subsistence - co tu się rozpisywać, kto grał w MGS ten zrozumie. Stawiam ją na równi z MGS1, zostawiając drugie miejsce dla MGS2. Fabuła to sedno całej serii i tu również trzyma poziom poprzednich części. Cała reszta również. 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 odnosnie tych gier co podales gra ktos z was w Red star warriors jak dla mnie fajna gra dosc ciezka acha typ gry to chyba arcade tak to sie nazywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Black jest dla mnie tragiczny, pod kazdym wzgledem, zaczynajac od sterowania, na "inteligencji" przeciwnikow konczac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 A co w sterowaniu jest "tragicznego"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Chociazby celowanie analogiem, ktory do tego sie w zaden sposob nie nadaje? Wolalbym chyba strzałkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) No tak, przeciez pad sie nienadaje do fpp :lol: Sterowanie takie samo jak w kazdym innym fpp, wiec nie wiem o co Ci chodzi.... Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Czy gra Midnight Club 3 jest dobrą pozycją na PS2 ? Poza tym czy ktoś by mógł pomóc w wyborze tanich gier (tak do 30-40 zł) z Allegro ? Wybór jest ogromny i trudno mi się połapać co jest dobre, a co nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) ja mam takie samo zdanie jak MaSell te celowanie analogiem masakra ja np nie potrafie grac w COD lub Moha ale moze to kwestia przyzwyczajenia Dobra a teraz z innej beczki potrzebuje loadera ktory bedzie w stanie odpalic: - Shadow of the collosus - Gow 2 - Metal slug anthology Obecnie mam Hd Advance i kapa nie daje rady tych gierek odpalic a meczyc lasera to ja nie mam zamiaru. Edytowane 20 Czerwca 2007 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 No tak, przeciez pad sie nienadaje do fpp :lol: Sterowanie takie samo jak w kazdym innym fpp, wiec nie wiem o co Ci chodzi.... Jest niewygodne, nieintuicyjne i dosyc srednio precyzyjne. Starczy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 ja mam takie samo zdanie jak MaSell te celowanie analogiem masakra ja np nie potrafie grac w COD lub Moha ale moze to kwestia przyzwyczajenia Dobra a teraz z innej beczki potrzebuje loadera ktory bedzie w stanie odpalic: - Shadow of the collosus - Gow 2 - Metal slug anthology Obecnie mam Hd Advance i kapa nie daje rady tych gierek odpalic a meczyc lasera to ja nie mam zamiaru. Poszukaj HDLoadera 0.8b z patchem do GOW2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Czy jak zmienie hdadvance na hdloadera gry ktora juz sa na dysku beda nadal dzialac? Jak nagrac tego hdloadera bo konsole po przerobce mialem od razu z hdadvance z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dwa warianty: 1. Nagrac na CD i odpalac z CD 2. Nagrac na memorke i bootowac z memorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...