Gość gentro Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam szanownym fahowcow mam pytanko jak ma sie praca +30 stopni na procku przy chlodzeniu cooling prze zmianie na WC z chlodzarka borygo bedzie mialo np --40 wtedy tem procka spadnie z + 30 do - 10 przykladowo i tu mje pytanie jak podczas spadku temperatury jak to moze wplynac na spadek (mniejsze napiecie i podkrecic procka OC) Pytanie tycze sie procka Venice 3000+ podkrecony na 2900 323 Htt X9 i 1.8 Vcore pracujacy w zakresie stopni 24 29 plyta dfi lan party ultra-d Jak bedzie sie mialo napiecie i podkecenie procka podczas spadku temperatury okolice zra lub ponizej Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez gentro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) przyznam sie nie bardzo wiem, o co pytasz... jaki procek? wiecj szczegółów i przede wszystkim używaj PRZECINKÓW, bo nei iwem gdzie sie zdania kończą............... Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez oskarro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 o to chodzi, ze jak tobie temp spada, to procek jest mniej lakomy na vcore, a powstala roznice mozesz zamienic na wiecej mhz, simple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gentro Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 DZieki za odpowiedz a czy mozesz jakies linki do czesci naukowej lub pakis post opisujacy dana sytuacjie spadek temp wzrost HTT i spadek V core Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 DZieki za odpowiedz a czy mozesz jakies linki do czesci naukowej lub pakis post opisujacy dana sytuacjie spadek temp wzrost HTT i spadek V core im nizsza temp to niestety max stable htt tobie spada:/ poszukaj sobie wlasciwosci termiczne krzemu, opis dzialania procesora, ogolnie google rox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Kolego Ty sie naucz w miare po polsku pisac :blink: ..nie mowie super ...ale w miare :blink: . Bo naprawde trudno mialem zrozumiec to co napisales. Jesli Venice przy temp. CPU 25*C idzie Ci 2.9 Ghz 1.8V, to przy temperaturze CPU 0*C poleci z 3.1 Ghz, gora 3.15 Ghz na 1.8V. pozdro piotres Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Gentro ... wez ty sie naucz pisać po polsku bo mi sie przepraszam ale wymiotować chce jak czytam takie wypociny. Nie kalecz naszego tak pieknego polskiego języka. I chyba nie pierwszy raz Ci to mowie, bo kazdy temat i post wygląda w Twoim wykonaniu podobnie. koniec ot P.S: >>Punktacja systemu ostrzeżeń<< -Rażące błędy lub ich duża liczba w poście - 10% +2 dni ZPP. -Staraj się pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy już po umieszczeniu wiadomości na forum, użyj opcji "zmień", żeby je poprawić. Posty zawierające rażące błędy ortograficzne lub napisane całkowicie niezrozumiale mogą być usuwane z forum przez moderatorów. ;) Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kigmo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 JAk ktos ma linki lub praktykowal z chlodzeniem procka na minimalne tempy + i ponizej zera jak sie wtedy V core i OC zachowuje a eseje miazgo podobn sa dalece nie na temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 kigmo, gentro: ile masz kont na tweaku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 też to zauważyłem te 25C na boxowym radiatorze w stresie cię zdradzaj nie chce ciebie oczerniać przed innymi ale takie głupoty jak ty wypisujesz na gg to normalnie płakać się chce :/ :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 przyznam sie nie bardzo wiem, o co pytasz... jaki procek? wiecj szczegółów i przede wszystkim używaj PRZECINKÓW, bo nei iwem gdzie sie zdania kończą............... hehe, przecinkiem nie oznacza się końca zdania... tak się tylko czepiam. co do Kingmo/Tagon/Gentro/itp - nie komentuję, przynajmniej dopóki nie zrozumiem o co chodzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 hehe, przecinkiem nie oznacza się końca zdania... tak się tylko czepiam. co do Kingmo/Tagon/Gentro/itp - nie komentuję, przynajmniej dopóki nie zrozumiem o co chodzi :] chyba użytkownik tagon został zaieszony z tego co wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 wali więcej błędów odemnie normalnei koleś rox XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 też to zauważyłem te 25C na boxowym radiatorze w stresie cię zdradzaj nie chce ciebie oczerniać przed innymi ale takie głupoty jak ty wypisujesz na gg to normalnie płakać się chce :/ :mur: :mur: to nie tylko mnie spamuje? fajnie. 1. zakalda bez sensowane topici 2 spamuje mi gg 3 spamuje mi pw 4 jakby tego bylo malo dostalem maila z ta sama wiadomoscia co wszedzie. Czy Ty czlowieku myslisz ze to tak mozna.. btw na freoniaczu tez spamuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...