agdziepepsi Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mam problem, bo nie wiem jak to zrobić zeby ukryć daną ikonę w obszarze powiadomień (ikony w pasku startu po prawej stronie). Wiem tyle ze robi się to w edytorze rejestru, i tu ukłon w Waszą stronę;] Pomorze mi ktoś?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 mozesz tez wykorzystac ukrywanie ikon nieaktywnych PPM na pasku zadan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agdziepepsi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no tak, ale chciałbym zupełnie usunąć te ikony z tego paska;] ale zeby nadal były uruchomione;] jest taka możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 co to za program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KieVa Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 niektorrych programow nie dasz rady usunac z paska zadan. Wiekszosc z nich jest uruchamiana podczas startu systemu. Jak nei chcesz miec ikonek to w msconfig mozesz ej wylaczyc ale wtedy te proramy wogole sie nie uruchomia!! moim zdaniem powinienes poszukac wlasnie w tych programach, gdzies w opcjach aby nie pokazywal ikon w TRAYU. To chyba jedyne wyjscia z tej sytuacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Tray Wizard jest programem ukrywającym ikony PS Tray Factory także Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez ilubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...