Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Polecam seagate.Po co to pisałeś skoro decyzja została podjęta ?? <_< Przecież powiedział że weźmie Seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 a który HDD obecnie króluje pod względem ciszy? pytam tych którzy mają/mieli porównanie POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No tem mój Maxtor jest cichy, aż się zdziwiłem kiedy go 1szy raz go włożyłem do kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 potwierdzam!! jest niesłyszalny (no chyba ze ktos bedzie go miał zaraz koło ucha to moze wtedy...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 potwierdzam!! jest niesłyszalny (no chyba ze ktos bedzie go miał zaraz koło ucha to moze wtedy...)Hehe właśnie. Zamontowałem Maxtora - cisza niesamowita. Jak się przyzwyczaiłem to u kolegi miałem wrażenie że dysk WYŁ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Szkoda tylko że maxtorki są ciche do czasu gdzy nie zaczną pracowac z plikiem, kopiowanie itp wywoluje niesamowite chrupanie, pół biedy gdy dysk nie jest przykrecony do obudowy, ale jak juz masz go przykreconego i jeszcze obudowa z jakiejs cienkiej blachy to mozna na łeb dostac, mialem 3 maxtorki, teraz mam 2, tego 3 wymienilem na samsunga jak w podpisie i musze przyznac ze to chyba najbardziej cichy dysk na rynku. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Mi się nigdy Maxtor, WD i Seagate nie popsół dlatego zazwyczaj to polecam..... to pogratulowac, w ciagu 2 lat pozegnalem 3x WD 80gb + jednego maxtora 80gb z serii 9... no ale coz, moze tylko ja mam pecha ;] co do tematu jestem za samsungiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...