joshua Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Hołdys złapany przez BSA Każdy by się tak tłumaczył. Swoją drogą ciekawe dlaczego tak długo to ukrywano? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Bo legalnośc to wielka podpucha.. ja jestem legalny tylko ze strachu przed tym ze jakiś palant zabierze mi komputer na który "cale zycie" zbieram. Jak jeaszczenie bylem legalny to najwiecej softu mialem od znajomego policjanta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Juz kilka lat temu czytalem, ze ten grajek uzywa pirackiego softu, na dzien dzisiejszy widac, ze nic sie nie nauczyl. Co za lolek. :lol2: Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 hehe, nezły lol, chyba nie chciało mu się pójść do sklepu bo na brak kasy to on raczej nie może narzekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...