Skocz do zawartości
Lisek

Ktoś ogląda Polsat?

Rekomendowane odpowiedzi

Goowno? ja bym tak okreslil telewizje jako calosc,

(musze jeszcze na to zdanie nawrocic zone :twisted:  

naprawde czuje sie o wiele lepiej jak tych pier%$$ nie

widze...

Pozdrawiam

Co racja to racja, dlatego tez siedze przed kompem, a nie telewizorem jak zona :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]TVP1 i TVP2 to telewizja partii SLD.A TVN jest wolny od wpływów polityki.TVN wypas,numer jeden w polsce.Jedyna komercyjna i moim zdaniem w pełni profesionalna TV.Polsat to porażka wystarczy czasem porównać jakość odbioru i juz widać.

Popieram!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]TVP1 i TVP2 to telewizja partii SLD.A TVN jest wolny od wpływów polityki.TVN wypas,numer jeden w polsce.Jedyna komercyjna i moim zdaniem w pełni profesionalna TV.Polsat to porażka wystarczy czasem porównać jakość odbioru i juz widać.

Żadna telewizja nie jest wolna od wpływów polityki!! TVN też nie jest wyjątkiem. A tak na marginesie-zastanawiałem sie jakies pół roku temu czy nie kupić telewizora. Nie kupiłem bo nie ma co oglądać. Wszystkie ciekwawe filmy są o jakichś zabójczych godzinach. Wolę na komputerze obejrzeć cos na DVD (wiem-telewizor 25" będzie miał przewagę nad monitorem).

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Profesjonalne seriale wenezuelskie & progsy o milosci & filmy z zycia wziete.

ROTFL LOL itp

fól profeszional :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratuluje gustu :lol: :lol: :lol:

(nie patrz tylko na jakosc techniczna, ale raczej na merytoryczna)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam w publicznej ogladam tylko czasem Teatr TV. Generalnie nie place tym zlodziejom i nie mam zamiaru.

TVP1 i TVP2 ze swoja ramowka to raczej ciekawa pozycja dla ramoli. W TVN poza najlepszym serwisem informacyjnym i programami publicystycznymi mam wiele interesujacych mnie rzeczy. Ale tak to juz jest, kazdy lubi co innego i wiek ma tu duze znaczenie ;)

No i najwazniejsze, na publicznej nie uswiadczylbym filmow z moim ulubiencem, czyli Stevenem Seagal'em :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze mialbym na co nazekac gdybym placil :wink:

A ze mam 35 kanaloff za free to nie bede narzekal .

ALE:

1.Telewizja jest za bardzo pod wplywami politycznymi

2.Strasznie przesadzaja z iloscia reklam

End

(a przed telewizorem w ciagu calego tygodnia spedzam moze max 3 godz.) z czego jedna godzina to R_E_K_L_A_M_Y :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne co ogladam na polsacie to "Swiat wg. Kiepskich"

A jak sie klade do lozka to nawet czechow moge ogladac :)

Ogolnie ogladalnosc telewizji po podlaczeniu sie do internetu spadla u mnie w zastraszajaco ogromnym stopniu :P:P:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polsat to jest to telewizja dla sprzątaczek a TVN dla hydrałlików i kanalarzy. <span style="color:red;">[ciach!]</span>lon.e upolitycznione stacje telewizyjne. Nic tylko pokazują jakie jest wspaniałe to <span style="color:red;">[ciach!]</span>lon.e sld. Tak na marginesie to 1, 2 TVN i Polsatu wcale nie oglądam. Zapószczam sobie AVANTE albo Discovery i Music canaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to wypierdalaj, odlacz sie od netu bo to przeciez produkt globalizacji i wspierasz zydokomunistyczna UE i Izrael :lol:

Zapewne ogladasz TV Puls(jak to dobrze, ze zbankrutowali) i masturbujesz sie przed morda Pospieszalskiego.

Jak uraziles innych bluzgami to wybaczcie, ale na takiego debila to nie umiem innych slow znalezc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi