Lisek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jakiś dziwny program leci i pan prowadzący stara sie być na luzie :) Tylko coś dziwnie mu to wychodzi, heh skad on sie w telewizji wzial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Polsat to wypas telewizja prawie jak...HBO i te filmy z lat 80 hehehehe a mega shitow i paszportu polsaru to nic nie przebije :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 polsat???? wieś śpiewa - wieś tańczy....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayes_ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jakiś dziwny program leci i pan prowadzący stara sie być na luzie :) Tylko coś dziwnie mu to wychodzi, heh skad on sie w telewizji wzial? chyba tylko ty jestes tak zakrecony zeby ogladac polsat o tej porze ale looz twoj wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 POLSAT & TVN to jest telewizja ? 8O to goowno panowie wielkie zaje.biste goowno :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Goowno? ja bym tak okreslil telewizje jako calosc, (musze jeszcze na to zdanie nawrocic zone :twisted: naprawde czuje sie o wiele lepiej jak tych pier%$$ nie widze... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Goowno? ja bym tak okreslil telewizje jako calosc, (musze jeszcze na to zdanie nawrocic zone :twisted: naprawde czuje sie o wiele lepiej jak tych pier%$$ nie widze... Pozdrawiam Co racja to racja, dlatego tez siedze przed kompem, a nie telewizorem jak zona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 TVP1 i TVP2 to telewizja partii SLD.A TVN jest wolny od wpływów polityki.TVN wypas,numer jeden w polsce.Jedyna komercyjna i moim zdaniem w pełni profesionalna TV.Polsat to porażka wystarczy czasem porównać jakość odbioru i juz widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 "]TVP1 i TVP2 to telewizja partii SLD.A TVN jest wolny od wpływów polityki.TVN wypas,numer jeden w polsce.Jedyna komercyjna i moim zdaniem w pełni profesionalna TV.Polsat to porażka wystarczy czasem porównać jakość odbioru i juz widać. Popieram! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 "]...Polsat to porażka wystarczy czasem porównać jakość odbioru i juz widać. a u mnie najlepiej odbiera "ruski" i co to znaczy ze mam to ogladac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Popieram szkieletora, TVN to najbardziej profesjonalna TV w naszym wiejskim kraju. Polsat tez jest fajny bo maja IDOLa i WOjewódzkiego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 "]TVP1 i TVP2 to telewizja partii SLD.A TVN jest wolny od wpływów polityki.TVN wypas,numer jeden w polsce.Jedyna komercyjna i moim zdaniem w pełni profesionalna TV.Polsat to porażka wystarczy czasem porównać jakość odbioru i juz widać. Żadna telewizja nie jest wolna od wpływów polityki!! TVN też nie jest wyjątkiem. A tak na marginesie-zastanawiałem sie jakies pół roku temu czy nie kupić telewizora. Nie kupiłem bo nie ma co oglądać. Wszystkie ciekwawe filmy są o jakichś zabójczych godzinach. Wolę na komputerze obejrzeć cos na DVD (wiem-telewizor 25" będzie miał przewagę nad monitorem). Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 "]TVP1 i TVP2 to telewizja partii SLD.A TVN jest wolny od wpływów polityki.TVN wypas,numer jeden w polsce.Jedyna komercyjna i moim zdaniem w pełni profesionalna TV.Polsat to porażka wystarczy czasem porównać jakość odbioru i juz widać. Profesjonalne seriale wenezuelskie & progsy o milosci & filmy z zycia wziete. ROTFL LOL itp fól profeszional :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratuluje gustu :lol: :lol: :lol: (nie patrz tylko na jakosc techniczna, ale raczej na merytoryczna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja tam w publicznej ogladam tylko czasem Teatr TV. Generalnie nie place tym zlodziejom i nie mam zamiaru. TVP1 i TVP2 ze swoja ramowka to raczej ciekawa pozycja dla ramoli. W TVN poza najlepszym serwisem informacyjnym i programami publicystycznymi mam wiele interesujacych mnie rzeczy. Ale tak to juz jest, kazdy lubi co innego i wiek ma tu duze znaczenie ;) No i najwazniejsze, na publicznej nie uswiadczylbym filmow z moim ulubiencem, czyli Stevenem Seagal'em :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 polsat???? wieś śpiewa - wieś tańczy....... kurna, pochodze ze wsi i nie chce zebyś ją obrażał :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Polsat suxx..... TVN rulezz.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Romantica rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Moze mialbym na co nazekac gdybym placil :wink: A ze mam 35 kanaloff za free to nie bede narzekal . ALE: 1.Telewizja jest za bardzo pod wplywami politycznymi 2.Strasznie przesadzaja z iloscia reklam End (a przed telewizorem w ciagu calego tygodnia spedzam moze max 3 godz.) z czego jedna godzina to R_E_K_L_A_M_Y :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 TV to jeden wielki cyrk takze all tv programs suxx 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja lubie zasypiac przy telewizorze. z programow tylko HBO, rozne discovery ewentualnie. no i MTV!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Upolityczniona..hmm moze i tak nie bede sie klocil. Ale w kazdym razie ja ogladam w tv tylko polityczne programy, tylko to mnie interesuje. A jak mam ochote na jakis film to siadam przed kompem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jakiś dziwny program leci i pan prowadzący stara sie być na luzie :) Tylko coś dziwnie mu to wychodzi, heh skad on sie w telewizji wzial? heh co to za program w polsacie? :) On leci o 3:10?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 polsat???? wieś śpiewa - wieś tańczy....... kurna, pochodze ze wsi i nie chce zebyś ją obrażał :evil: fakt, przegiołem :wink: chill out :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jedyne co ogladam na polsacie to "Swiat wg. Kiepskich" A jak sie klade do lozka to nawet czechow moge ogladac :) Ogolnie ogladalnosc telewizji po podlaczeniu sie do internetu spadla u mnie w zastraszajaco ogromnym stopniu :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zogdze się z wami Ale chyba przyznacie że POlsat SPort jest nawet spoko przynajmniej ja tak uważam Aha fajy też jest DiscoVery i Planette a z polskich stacji to hmm niby Tvn ale to troche żydowska stacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Polsat to jest to telewizja dla sprzątaczek a TVN dla hydrałlików i kanalarzy. <span style="color:red;">[ciach!]</span>lon.e upolitycznione stacje telewizyjne. Nic tylko pokazują jakie jest wspaniałe to <span style="color:red;">[ciach!]</span>lon.e sld. Tak na marginesie to 1, 2 TVN i Polsatu wcale nie oglądam. Zapószczam sobie AVANTE albo Discovery i Music canaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Popieram szkieletora, TVN to najbardziej profesjonalna TV w naszym wiejskim kraju. Polsat tez jest fajny bo maja IDOLa i WOjewódzkiego :lol:To coś wymienił to jest hańba na polskim honorze (jeśli go jeszcze mamy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ty to wypierdalaj, odlacz sie od netu bo to przeciez produkt globalizacji i wspierasz zydokomunistyczna UE i Izrael :lol: Zapewne ogladasz TV Puls(jak to dobrze, ze zbankrutowali) i masturbujesz sie przed morda Pospieszalskiego. Jak uraziles innych bluzgami to wybaczcie, ale na takiego debila to nie umiem innych slow znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 panowie robertcik i kat, tylko nie po imieniu prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 hehe widze, ze to twoja debiutancka zjebka moderatorska ;) Sorki, ale ten niepokalanie poczety dzieciak co i rusz zapodaje takie teksty, ze sie wszystkiego odechciewa. Zapewne niedaleko padlo jablko od jabloni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...