GURU500 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam Posiadam plytke: ASUS CUSL2 Na niej celerona 1ghz Do tego gf2 mx i dysk 160GB zasilka: 250 Wat Otoz moj problem sie sprowadza do pikania. Po zlozeniu wszystkiego do kupy komp nie wstaje tylko drze morde:) nawet POST sie nie wyswietla http://www.czerwiensk.com.pl/phpnuke/html/...e=article&sid=7 nie wiem do czego to prownac zreszta nagralem - sami posluchajcie:http://www.tkdami.net/~konrad55/pikanie.wav Prosze o pomoc ... probowalem przepinac ram, bez karty grafiki - reset biosu .. nic :mur: Moze ktos mial podobny problem plz help me :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) to chyba bedzie walnieta pamiec Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez rosolini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 hmm tylko na starej plytce wszystko dziala ..na tej nowej nie chce wstac ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megawebmaster Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A masz od kogo pożyczyć jakąś inną pamięć? Bo jeżeli tak to na co czekasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) nom ale na starej plycie ( Dfi jakas ) to wszystko fuka pamiec i takie tam a na tej:ASUS CUSL2 nie... nawet powyjmowalem pokoleji rozne komponety i wyglada na to ze plyta walnieta .... Jutro napisze wiecej jak kumpel przyniesie go do mnie ... /EDIT// heh wina byla ze za duzy procek . wsadzilem celka 433 i smiga Plyta byla do 1ghz :) a ja montowalem celka 1,2ghz to i tak dziwne bo chyba powinna go zwolic :) Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez GURU500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...