intoxicate Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Heja, Chcialbym kupic konkretny cooler na Venica3000 na 939. Zastanawiam sie nad freezonami, ale chcialbym sie spytac o opinie specjalistow ktory cooler jest najbardziej wydajny. (mam plyte Asusa A8N-e) z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Najlepszy z AC jest Scythe Ninja + Wiatraczek na niego ,ale on sporo kosztuje.Proponuje Ci AC Freezer 64 PRO dostaniesz go za małą kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ile masz kasy, ja mam artcic freezer 64pro i go polece, tani i wydajny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ile masz kasy, ja mam artcic freezer 64pro i go polece, tani i wydajny ;] Popieram - również go kupuję (ale nie do aktualnego komputera ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 AC Freezer 64 pro RULEZ !!! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicate Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) no kupilem tego Freezera 64 pro, ogladalem sporo testow. Nie mam kasy na ninje, ale ten freezer nie wygalda tak zle. (ps. Ta pasta MX1 jest lepsza od Silvera 5? - bo nie wiem czy oplaca sie przeszlifowac spod radiatora) Mam jeszcze jedno pytanie. (mam nadzieje ze ktos odpowie, bo nie chce mi sie zakladac nowego watku) ZASILACZ Mam lipny zasilacz i chce go zmienic na cos (do 320 zl - moze byc troszke drozszy) co pozwoli mi na ekstremalne OC. Chcialem kupic Topower 400W P5, ale nie ma go juz w komputroniku. Co polecacie? mam Asusa A8N-E, Gf6600 (zwykla wersja, bez wiatrakow) no i tego freezera.(+Maxtor 80GB). Nie zalezy mi na cichej pracy, zalezy mi na maxymalnie dobrym trzymaniu napiec. z gory dziekowa za helpa. http://sklep.benchmark.pl/pelny_19953.html mialem ten na oku (Hiper HPU-4K580-MU 580W), ale nie wiem czy jest tak naprawde dobry, chce w przyszlosci zmodernizowac kompa, wiec potrzebuje cos co z latwoscia osbluzy GF7* i podkreconego Venica (mam nadzieje ze wyciagne 2,7 - 28) tylko, ze ten jest drogi.. sporo tez slyszalem o NeoPower 480, naprawde jestem w kropce :| Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez intoxicate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Za 320 zl to polecam tagana 430W ;] poprostu miodzio: stabilny jak skala, odpinane kable, czarny, cichy, moc zwyzkowa do 460W. A jak masz mozliwosc to do razu zetrzyj paste z Freezera i daj ta AC silver V, zawsze to ciut lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Nie potrzebujesz aż tak drogiego zasilacza. W zupełności wystarczy ci HuntKey 350AP (rzeczywista moc przekracza 400W). Cisza i stabilność. I cena w okolicach 220 złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicate Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 http://sklep.benchmark.pl/pelny_14429.html a tego ktos testowal na podobnym konfigu? (Tagan 380W - PFC). -Caleb- myslisz ze ten tez bedzie dobry do OC? Czym najlepiej usunac ta paste z Freezera? (tzn tak by nie porysowac spodu radiatora) Venice - tego HuntKeya nie sprzedaja w komputroniku :/ (a musialbym u nich kupic, by nie placic za przesylke).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Jeśli tylko z Komputronika to weź Hiper HPU-4S480 [289 zł]. Na pewno lepszy od Tagana i bardziej przyszłościowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicate Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) no to biore :) mam nadzieje ze sie nie zawiode i ladnie bedzie trzymal napiecia. (chociaz czytalem ze Tagan lepiej je trzyma, ale wersja 480) dzieki za pomoc!. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez intoxicate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Tagan to poprostu renoma. A ten Hiper to prawdopodobnie jeden z najlepszych zasilaczy. Także cichutki i stabilny i jak wygląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Tagan to poprostu renoma. A ten Hiper to prawdopodobnie jeden z najlepszych zasilaczy. Także cichutki i stabilny i jak wygląda ;) 380 tez mocna a tańsza, nawet male SLi wytrzyma (2x7600GT loozik) Prosze tylko bez gadania ze Tagan to tylko renoma, bo robia kozackie zasilki, moze drogie, ale jak zajrzysz w bebechy Huntkeya i Tagana to zrozumiesz roznice. Pozatym Tagany wytrzymuja takie obciazenia ze hoho. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ale ja nie twierdzę, że Tagany są złe - są bardzo dobre, o ile nie najlepsze u boku Antktów ;) Miałem na myśli, że częściowo płaci się za firmę, a nie za jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No i tu sie z toba zgodze ;] ale za te odpinane kabelki, zapinki, lakier metalik czasami warto doplacic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...