MeRBi Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 moja sieć wi-fi chodzi na szyfrowaniu WPA. Postawiłem sobie Gentoo 2006.0 pod platformę amd64. załadowałem sterowniki ACX, ale okazało się , że ich nie obsługuje wpa_supplicant. Spróbowałem ndiswrapper, to pojawił się problem braku sterowników do D-Link DWL-G520+ z WindowsXP 64bit Edition :/ Czy jest jakieś inne wyjście ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartmarian Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Dłuższy czas temu próbowałem coś robić na ACX i skończyło się użyciem Prism 2 i 2,5 a obecnie Atheros 5212 i 5213 (5213 plota głosi że gorszy - ja nie widzę różnic, mam oba w sieci). Subiektywnie to są dwa układy którym ufam i wykonują o co proszę :). Może się da zrobić "emerge ndiswrapper" z flagą 32bit ? (sobie improwizuję, do gentoo64 można dograć biblioteki 32bit z emerge) Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez bartmarian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...