lukaszek1905 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. Potrzebuję ustawienia dobre (konkretne ) do BIOSA AWARD MODULAR BIOS v6.00PG (System Bios Date 10/07/00) [ lub podobnego biosa, jakos sobie poradze może] Ponieważ musiałem zrobić restart biosa poprzez wyciągniecię bateryjki. Prosze o bardzo konkretne ustawienia. Z ghóry dziękuję, i sory za kłopota. :) Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez lukaszek1905 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 W biosie masz ustawienia optymalne do czytania ;). A żeby były dobre, to trzeba wiedzieć, co w kompie siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) PROCOMP BVK2A Duron 700MHz Geforce FX5200 ~328MB SDRAM i jeszcze raz prosze o konkretne ustawienia biosa, albo opisania dostępnych tam opcji.:) Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez lukaszek1905 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Klik :wink: wszystko ładnie opisane co Ci więcej do szczęścia potrzebne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 nieznam sie na biosie, potrzebuje opisania po polsku opcji tam zawartych. opisze ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A po jakiemu jest pod linkiem który Ci podałem opisane? Chińsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 o przepraszam, niezauwałżyłem tego linka, sorry mistrzu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...