Shakell Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mam kłopot z blueconnectem - w czasie rozłączania się z netem wyświetla mi się następujący komunikat po francusku (sic!!!): "Une erreur incounnue s'est produite lors de l'acces a un fichier non nomme" Według mojej matki uczącej tego pięknego języka znaczy to mniej więcej: Nieznany błąd wydarzył się w momencie dotępu do pliku nienazwanego Wiecie co to może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ho-key Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jaki program uzywasz do łączenia sie z netem i jaki modem masz? Może w necie bedzie jakis program po polsku.ja sie łącze softem SE w iplus i nie mam zadnych problemow z programem. Na stronie SE mozna sciagnac program po polsku do laczenia sie z netem. Sprubój, moze zadziala u ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No używam bluconnect menagera a modem to Siemens ES75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...