heryf Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 j.w w miare dobra do oc, na agp, cena 250-300zl co kupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Masz juz tego sempa? :P Jeśli nie to polecam www.pc-projekt.pl i semp 3000 za 350 zeta + asrock dual sata za 220 zeta ;P all na s939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 nie cos na 754 jak mozecie to dajcie jakies propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opall Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 taaa tylko ten porcek na 939 co polecasz mozna kupic tylko w zestawie.... tj co najmniej 5 komponentow... przynajmniej tak pcprojekt jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Gigabyte K8Ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawi Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) http://sklep.morele.net/?pg=product_info&P...BRD_name&dspl=p <--od abita http://www.sklepit.pl/cgi/easyshop.cgi?com=PT/11229 <--od asusa(delux) http://www.agito.pl/index.php?pid=12815 <--epox to tylko kilka propozycji (ogulnie płytki powyżej mają bardzo dobre lub dobre opinie u użytkowników) sam zdecyduj co wybrać - proponuje poprzeglądać forum albo chociaż przyklejone tematy o płytkach to napewno ci pomoże w wyborze Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez zawisza017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 abit odpada 2x wejscie na ram, to dla mnie malo, nie wiem dlaczego jestem przyzwyczajony do 3, a wiec wybor miedzy epoxem albo asusem bo do gigabyta mam uraz co polecicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 abit odpada 2x wejscie na ram, to dla mnie malo, nie wiem dlaczego jestem przyzwyczajony do 3, a wiec wybor miedzy epoxem albo asusem bo do gigabyta mam uraz co polecicie ?No to sie odraz bo gigabyte jest lepszy do oc niz asus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 no to epoxa albo gigabyta ? no to epoxa albo gigabyta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 nielubie sie powtarzac ale ten gigabyte k8ns sie naprawde fajnie kreci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no to wezme gigabyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) jakbys byl zainteresowany to mam pare nówek na gwarancji za 180zł :P Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 I TO BEDZIE NAJLEPSZY WYBOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytaz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 I TO BEDZIE NAJLEPSZY WYBOR potwierdzam chyba duzo osob ja ma i nie narzeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no wedlug mnie jest to jedna z lepszych na agp wiec niema co sie zastanawiac Tylko kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 problem w tym,ze nowe k8ns są tylko rev 2.0/. Starsza rev 1.0 jest dużo lepsza- nie ma pociętej sekcji zasilania. Np moja spokojnie zimą koszła htt 350 ui sempik 2800 wyciągnął 2.8 ghz w spi... Rev 2.0 daje tylko 1.55v na proca czyli imho mało z leksza... Jak użyuwki cie nie zniechęcają to poszukaj k8ns rev 1.1 zajefajna płytka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ciezko ja dostac a co sadzicie o Epox 8KDA3I ? brac w ciemno ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ciezko ja dostac a co sadzicie o Epox 8KDA3I ? brac w ciemno ?tez b.dobra plyta, ale ma slaby zintegrowany dzwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) no i sie zdecydowalem... biore epoxa :] Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...