Lancer Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Kupie jakieś chłodzenie na niego dobre (ok150zł) i wykrece przynajmniej do 3,5Ghz. Obys sie nie zdziwil jak skonczysz na 'marnych' 3GHz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ze strony http://sharikou.blogspot.com/ Cryptography X2 szybszy od conroe 8.2 % STREAM X2 szybszy od conroe 4.3 % Fajnie , ale ile osob na tym forum zajmuje sie kryptografia w sposob profesjonalny by zauwazyc te roznice ? Obstawialbym , ze wiekszosc posiadaczy tego sprzetu bedzie zajmowac sie na nim zwyczajnie graniem lub w niektorych przypadkach obrobka grafiki. PS. Ale za to fajnie by bylo jakby w amd dalo sie polaczyc anty-HT i 4x4 dwa dwurdzieniowce w jednym kompie + mozliwosc wykorzystania dwoch rdzeni jako jednego szybszego to byloby cos ;) PS2. Chociaz mi to chyba bedzie wszystko obojetne bo lykne sobie spokojnie 945 17x200 i bede czekal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h1jack3r Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 przeciez i tak bedzie trzeba brac e6600 bo ma 4mb kaszy, no chyba ze tego co ma 1.83 ghz, moze skorzystam z tego ze wakacje spedze w pracy w anglii i kupie tam conroe jesli cena bedzie odpowiednia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) No właśnie ja też pc pod gre jedyną:Counter-Strike:Source, czy teoretycznie będzie super procek do CS'a ?JA też zawsze AMD mialem. Chyba raz mialem pentium (wtedy taktowany 50Mhz :D ) mam go jeszcze gdzies :P W Angli z tego co wiem jest drogo jak dla Nas. Edytowane 24 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h1jack3r Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 mam identyczny problem :) chce cos wydajnego pod cs;s dlatego ciagle sie wstrzymuje i czekam na conroe, poniewaz tylko zyskam i skoro juz tyle wyczekalem to poczekam jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) No właśnie ja też pc pod gre jedyną:Counter-Strike:Source, czy teoretycznie będzie super procek do CS'a ?JA też zawsze AMD mialem. Chyba raz mialem pentium (wtedy taktowany 50Mhz :D ) mam go jeszcze gdzies :POT Mode ON: To zapuść na nim SPI :twisted: OT Mode OF IMHO Conroe będzie dawał niezłego kopa w CS'ie co można wywnioskować z testów robionych w innych grach. Edytowane 24 Czerwca 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A to taka wielka różnica czy będzie 50fps czy nawet 100 pod conroe? :| Będziecie zmieniać kompa dla kilku klatek więcej w jednej grze, których i tak nie zauważycie? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Pod CSS to wezmie dajcie sobie spokoj z conroe bierzcie jakiegos amd pod 939 a zaoszczedzony 1000 zeta wydajcie na grafike pokroju 7900gt albo 1800XT i bedzie pomykac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h1jack3r Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 mam w tej chwili podobny sprzet i wcale tak pieknie nie pomyka :) do css musi byc swietny procek: ale dobra nvm juz wrocmy do conroe :D z niecierpliwoscia czekam na kazda nowinke zwiazana z tym procesorem. Co sadzicie o nowym fatal1ty pod intela ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Co sadzicie o nowym fatal1ty pod intela ?Abit ma coś lepszego niż fatality ;X http://www.purepc.pl/node/135 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Pod CSS to wezmie dajcie sobie spokoj z conroe bierzcie jakiegos amd pod 939 a zaoszczedzony 1000 zeta wydajcie na grafike pokroju 7900gt albo 1800XT i bedzie pomykac.w cs wieksza role gra proc. zobacz wyniki kart po pewnym pulapie poprostu sie zrownuja ze wzgledu na procka pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Abit ma coś lepszego niż fatality ;X http://www.purepc.pl/node/135 Pewnie taki sam nie wypal jak AW8 i AW8-D. Dla ABIT-a max oc = 340MHz FSB :lol: Edytowane 24 Czerwca 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jakbym kupił conroe to bym kupił 7900Gt.... Mam wyniki conroe z CSS gdzieś, ale już nie pamiętam, ale wiem że wyglądało słodko :D @Sarkazz Ten link już był, chyba ze ja go nie tu widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 @Sarkazz Ten link już był, chyba ze ja go nie tu widzialem. Wiesz, sam pisałem tego newsa :lol2: Poza tym chciałem uświadomic w ten sposób że Fatality to nie jest mobo do OC B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 wyglada ze R-HT też będzie na conroe/Kensfield pod nazwą Core Multiplexing technology Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 walkujemy ten temat od rana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 tylko jak ma być jedynie w wersji extreme to sobie popatrzymy..no chyba ze ktoś w totaka wygra albo mu odbije :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h1jack3r Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 http://sklep.benchmark.pl/katalog_4747.html wczoraj je dodali lub dzis rano :) glowy nie dam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 a co to ma do tematu o conroe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 a co to ma do tematu o conroe? to jakie mobo i conroe do Ciebie leci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 odpowiedz juz dostales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 demek umiesz stworzyc atmosfere tajemniczosci wokol bardzo prostej rzeczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 bo wiekszosc od razu mysli, ze chodzi o conroe - a tak nie jest uprzedzajac pytania - o allendale tez nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 bo wiekszosc od razu mysli, ze chodzi o conroe - a tak nie jest uprzedzajac pytania - o allendale tez nie :P mamy zgadywac czy sam powiesz? :D intel extreme costam costam costam? albo poczekaj wkleje liste wszystkich procow jakie sa i wtedy zapytam:F eee a jak to nie procesor?;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 to jest temat o concordzie, a ze nie o niego mi chodzi to juz nic nie pisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) tymczasem conorek coraz szybszy ... hehe - podobny do ryby nie ? :mrgreen: Edytowane 25 Czerwca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Dawno nie było już WR :P ;) OT Mode On No Rybmen jak się patrzy :P :D OT Mode Off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Dawno nie było już WR :P ;) OT Mode On No Rybmen jak się patrzy :P :D OT Mode Off Ale to nie WR :D WR ma już parę dni (4 czerwca walnęli) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Dlaczego cpu-z tam tylko jedno jako widzi? (tak siętylko pytam :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Ale to nie WR :D WR ma już parę dni (4 czerwca walnęli) :mrgreen: http://u-san.net/c-board/file/X6800-5013_10s140.gif A to coś mi się pomieszało :oops: -> hary86 Bo ma jakiś błąd? Jak to ostatnio często bywa :P Edytowane 25 Czerwca 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...