Slow Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ASUS P5W DH Deluxe - 240,48 zl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ASUS P5W DH Deluxe - 240,48 zl :wink: Zamawiac, sprzedadza za tyle... chocby mieli doplacic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mnożnik - potocznie mowiac ;) Racja, ale to nazwali. Przyzwyczailem sie ze to po angielsku jest multipilier ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 EDIT3: dzięki MaSell za wytłumaczenie kwestii magicznych : i . :D ... znikam z trolowaniem :D Żeby nie było wiecej głupiego gadania, teorii spiskowych i magii ala Harry Potter, wklej tutaj to co ci wysłałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) ASUS P5W DH Deluxe - 240,48 zl :wink: Ha,ha ,a to dobre zamawiam 10szt.,a najlepsze jest to że przed chwilą dzwoniłem,i powiedzieli że to nie jest błąd,i płytę można zamówić.Będą w przyszłym tygodniu Ja tam zamówiłem 2szt koszt; za pobraniem 501,46pln Edytowane 7 Lipca 2006 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ha,ha ,a to dobre zamawiam 10szt.,a najlepsze jest to że przed chwilą dzwoniłem,i powiedzieli żę to nie jest błąd,i płytę można zamówić. Kupujcie, kupujcie :D Chyba im sie PLN z USD pomiliły ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 to co ,ludzie po plytce? albo od razu po 2? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 I tak wam tego nie zrealizują... Już był laptop w komputroniku za 200 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 W sumie to tam nigdzie nie jest napisane że cena jest w pe el enach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Zamawiam :lol: Edytowane 7 Lipca 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ja się narazie ograniczyłem do 1 sztuki, mogłem wziąć dwie w sumie ;) Jesli mobo dojdzie, to bedę się przebierał na niebiesko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) ASUS P5W DH Deluxe - 240,48 zl :wink: ja kupilem tylko jednego :ploom: W sumie to tam nigdzie nie jest napisane że cena jest w pe el enach icon_razz.gif w zamowuieniu było napisane w pln ;) Edytowane 7 Lipca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 To taki chłyt marketingowy... To pewnie USD a może funty :) Ale wątpie. Dziwne by było jeśli jeden produkt w sklepie byłby w innej walucie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ",,,Przedstawiona oferta w sklepie nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, jest jedynie zaproszeniem do rozpoczęcia rokowań (zgodnie z art. 71 k.c.). Zastrzegamy sobie prawo do niezrealizowania zamówień z ważnych powodów ekonomicznych." :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 "Z chwilą uzyskania potwierdzenia - czyli w momencie zmiany statusu zamówienia na "Przyjęto do realizacji" - zamówienie uzyskuje wiążącą moc prawną jako umowa kupna-sprzedaży i traktowane będzie tak, jak złożone w formie pisemnej." Niech ktoś da znać jak dostanie "przyjęto do realizacji" bo inaczej to nie mają jakiegokolwiek obowiązku tego wam sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 UWAGA: Siedziba firmy nie jest sklepem ani miejscem odbioru towaru, wszelkie zamówienia realizowane są wysyłkowo. ee ja bym im nie zaufał-chyba ze ktoś jednak sie rpzejdzie w w-awie do nich i zobaczyc zy tam cokolwiek istnieje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Poszlo B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Tak, tak, zrealizują wam je... sobie zamówię na wszelki wypadek B-) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Panowie i panie, oto nastał dzień taniej przesiadki na Core 2 duo i tanich płyt ASUSA.... bawmy się i świętujmy :ploom: To nie są ani EUR, USD, GBP ponieważ cene za przesyłkę, która podana była w złotych dodali "tak po ludzku" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venomo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 czy premiera conroe bedzie miala miejsce 14 lipca? gdyz admin na pclab.pl napisal ze 14 lipca bedzie zniesione nda a sama premiera bedzie 27.07... czy ktos moglby rozwiac moje watpliwosci?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Dziękujemy za złożenie zamówienia :lol: Hyhy smiesznie bedzie ;x BTw jak zrealizuja trzeba bedzie dac linka do tego: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16813131025 :lol: Edytowane 7 Lipca 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Może jakiegoś nowego pracownika mają i zaraz wszystkie "przyjmie do realizacji". :lol2: @cavarr So what? Przyjmie do realizacji - straci kase jak się postarasz i mobo dostaniesz za tyle. Edytowane 7 Lipca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja też zamówiłem za pobraniem zobaczymy czy zaraz nie dojdzie mail w stylu przepraszmy, ale brak towaru lub tym podobny skoro z samego forum w ciągu godziny ludziska z 15 płyt pewnie zamówiły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 już nie dzwońcie-mozę sie kapną po wysyłce 10 mobo ze do każdej takz 800 ziko dokładaja.. ale serio nie wierze w to..ale sobie zamówiłem..a co mi tam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Pewno wam wyślą za pobraniem asrocki tłumacząc "zamieniliśmy towar na podobny. ASus ASrock, nawet deluxe oba" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mialem podobna akcje a arche net. Mieli plye sapphire pure innovation za smieszna cene. paczka doszla ale z plyta pure elemet. Co bylo nie tak - otoz kazdy towar ma swoj numer w hurtowni. Sklep zamawiajac towar podaje tylko numery. Hurtowani odpowiada za zgodnosc towaru z opisem i numerem. Arche wszystko wytlumaczylo i oddalo kase za wszystkie operacje. Wyszedlem na zero. Sklep pierwsza liga. Tak tylko zebyscie wiedzieli pzdr ps. zamowienie zlozone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Najpierw płacisz potem otwierasz. Jak się towar nie zgadza to kurier wraca z paczką i czekasz aż sklep odda kase.Ta ta osiem razy nam to zrealizują... A nawet jak już - poczekam aż ktoś inny z forum odbierze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) I w ten sposób firma ogłosi upadek, zbankrutuja jak pol polski zamowi mobo a oni do kazdego zamowienie doloza 700zl :lol: Albo do nastepnej wielkanocy nic nie beda jesc, a sklep przeniosa na stadion XX lecia [; BTW - widział ktos przelotke LGA775 -> SLOT1 :D. W koncu tu i tu jest FSB, vcore podobne (moj P2 chce ok 1.75v, wiec po modzie mobo no problem :D ), a DDR2 i cala reszta zajmuje sie NB, wiec TEOORETYCZNIE mogło by działać ;) Wiem, wiem jestem szalony:D Edytowane 7 Lipca 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 no i 3 strony o plycie ktorej i tak nikt w tej cenie nie dostanie , tak jak byly w esc 7600gt za 360zl chyba pare dni temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Proponuje cisze radiową - nie dzwonic do nich, nie pisac maili. Popieram. Beda chciali sie dalej wypierac? 20 osob majacych arguenty w postaci paru paragrafów to tez nie łatwa sprawa ;)Ale tylko jak potwierdzą zamówienia. Ten remont wyjaśnia brak (de)akceptacji zleceń pewnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...