Jacek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Jesli juz to zamawiac.. 1 sztuke ;) Ale faktycznie, nie ma sensu pisac do nich, dzwonic itd, tylko by sie upewnic? Skoro zamowienie jest przyjete to juz + dla nas, beda musieli sie jakos wywiazac z tego.. ;) ps. zamowiłem 20sztuk, nie za wiele? zart. tylko 1 bo nie ma co szalec ;) Edytowane 7 Lipca 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Zorientuja sie najpozniej podczas wystawiania faktury ;) Nawet najprostsze systemy do zarzadzania zaczynaja purkac jak sie wklepie cene pozniej wartosci zakupu [; Tak wiec chlopaki nie zebym was chcial dolowac bo sam zamowilem :lol: Ale szanse sa znikome :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) I w ten sposób firma ogłosi upadek, zbankrutuja jak pol polski zamowi mobo a oni do kazdego zamowienie doloza 700zl Nie przesadzajmy ; przy polskiej polityce cen, marż i podatku to wyjdą na zero albo dopłacą kilka złotówek. :) EDIT: literówka Edytowane 7 Lipca 2006 przez methyl1test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ewentualnie hutrownia sie walneła i to oni zabula-npewnie nawet ich tych patre tysiaków by nie zabolało :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ewentualnie hutrownia sie walneła i to oni zabula-npewnie nawet ich tych patre tysiaków by nie zabolało :] zeby tak było [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 dokladnie, nie dzwonic, nic nie informowac, nie pisac maili, tylko zamawiac, nie 100szt, tylko jedna dwie, to jest szansa ze przyjma do realizacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Dzis miałem piekny sen.. oby to nie był sen ;) hehe. Nie szkodzi chyba zamowic 1 sztuki ;) Wiec czekamy... Edytowane 7 Lipca 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Moze jak kolo zobaczy, ze nie wysoka cena, a obrotem zdobedzie klientów, to bedzie nam czesciej takie"promocje" fundował [;. Za tydzien procesorek do tej mobo, E6300 po 180zł, za dwa tygodnie 2x2GB OCZ 800MHz 260zł [; :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Przy takim upale całkiem możliwe... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Nie przesadzajmy ; przy polskiej polityce cen, marż i podatku to wyjdą na zero albo dopłacą kilka złotówek. :) EDIT: literówka jasne B-) będą ostro po plecach jak to przejdzie i to jest pewne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Tak sobie mysle, ze skoro osoba ktora omyłkowo wyceniła ten towar nie była by skontrolowana przez kogo innego(osobe - własciciela? do ktorego ktos dzwonił) to moze by sie udało.. ;) No nic, nawet malusie szanse moga dac nalezyty rezultat.. ;) A teraz czas zajac sie czym innym moze? heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Nie wiem czy zauważyliście ale na ich stronie www po prawej stronie jest lista Bestsellerów i nasza płytka awansowała na 2 pozycje zaraz za Venicem 3000+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Płyta zamówina (znaczy 2szt. bo kumpel tez sie połasił) a do tego znalazłem sobie smaczny kąsek w postaci odtwarzacza Samsung YP T7X 512MB, cena na polskim rymku nie schodzi poniezej 600zł a tam po 75zł daja - http://sklep.komputerowy.pl/products/samsu...512mb/3318.html w/w odtwazacz http://www.skapiec.pl/site/cat/15/comp/12707 - zestawienie ze skapca http://www.zmedia.pl/index.php?xx=2077 Ten sklep to hit :) Cuda na kiju :lol2: EDIT: Mogłem poczekać aż to mobo będzie w promocji :lol2: Edytowane 7 Lipca 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Może to druga Era? :wink: Tak na serio, nie robiłbym sobie nadzieji, no chyba że płytki "z tira" są. Swoją drogą, co nie ulega wątpliwości to mają najtańszego Venice 3000+ oem na rynku - 312,75 PLN EDIT: http://www.skapiec.pl/site/cat/1/comp/7948 Edytowane 7 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venomo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 czy oni musza te zlecenia zrealizowac? cos nie wierze zeby w ten sposob sie "mylili"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Zamówiona mobo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Jak dla mnie to wał jakich mało.... Juz sama nazwa sklepu wiele mówi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Pewno zaraz wszystko potanieje, i wyślą paletę cegieł <_< "Nowy status: Zamówienie odrzucone" Ojej... Edytowane 7 Lipca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Kurde własnie mi odrzucili zamowieni...z powodu braku towaru..fajnie...tylko po co 2 osoby dzwoniły? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) EDIT: jacy szybcy ;) Pisałem ze brak towartu i to problemy z tego wynikajace sa oczywiste ;) Hehe jak juz bedzie to moze ponizej 900 zł ;) Edytowane 7 Lipca 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ojej... http://img100.imageshack.us/img100/3704/zamowienie2vf.jpg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Oto co mi odpisali na maila w którym pytałem się o dostępność i cenę: Witam Produkt jest niedostępny, data nowej dostawy nie jest w tym momencie znana. Pozdrawiam :lol: EDIT: ŁOŁ, cena skoczyła nagle do magicznych 999, ilu teraz chętnych? :D http://sklep.komputerowy.pl/products/asus_...eluxe/4355.html Edytowane 7 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) mi tez :( chlip........ //edit: Masell: http://img100.imageshack.us/img100/3704/zamowienie2vf.jpg zasloniles nr zamowienia, ale w linku juz nie :D Edytowane 7 Lipca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ojej... http://img100.imageshack.us/img100/3704/zamowienie2vf.jpg :D ROTFL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 aaaaaaaaa miało być tak pięęęęęęęknie szkoda ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Me & Masell będziemy się kłócić... pora poczytać to i owo http://www.pcworld.pl/news/92278.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mi też odwalili zamówienie, no nic, więc na czym staneliśmy przed tą informacją od Tomcata? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mi tez odrzucili :/ cholerny swiat :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mi też odwalili zamówienie, no nic, więc na czym staneliśmy przed tą informacją od Tomcata? :D od @SlowsilVa a nie tomcata ;) z wyklocaniem nie jest zly pomysl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Mają "tę magiczną formułę" w regulaminie i chyba nici z tego będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...