flasht Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Ciekawe co oznacza "-" :) Wycofane z produkcji? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Ciekawe co oznacza "-" :) Wycofane z produkcji? :D Że ceny jeszcze nie ustalili. P.s. Nie cytujemy obrazków. Edytowane 20 Maja 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 ~750zł przy zakupie 1000 sztuk to cena prawie jak za barszcz! Myślę że w Polskich hurtowniach cena uplasuje się gdzieś koło 800 zł. Niceeee Z tabelki wynika że pojawią się jakieś nowe modele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 nie zapominjacie o 22%vatu.... kurcza nie dosc ze wat jes togromny to jeszcze w tym tygodniu podwyzsza akcyze na browca zey pani kalata miała na wizazysztke i była kasa na becikowe... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 no to po wakacjach szykuje sie przesiadka na 4 jajca ;] jak milo :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Że ceny jeszcze nie ustalili.Na pewno? Bardziej to wygląda na wycofanie, ponieważ są jeszcze "?" oprócz "-". Modele z fsb 266 zostaną zastąpione 333. W sumie szkoda, przydałaby się jeszcze jedna obniżka E6600, E6700, niestety zamiast tego mamy niepotrzebne quad core. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Witam, Poszukuje E6600 z mozliwością O/C przynajmniej do 3Ghz z tego co wiem to najlepsze sa do 32 tygodnia ale sa juz niedostępne Jedyne co znalazłem to właśnie E6600 SL9ZL L645 G567 - czyli 45 tydzień 06 ale jak rozpoznać rewizję w tym zapisie? czy dojadę chociaż do 3GHz na P5B Deluxe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 z czego się orientuję to każdy E6600 uzyska 3GHz i musiałbyś mieć wyjątkowego pecha aby nie uzyskać takiego zegara :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 z czego się orientuję to każdy E6600 uzyska 3GHz i musiałbyś mieć wyjątkowego pecha aby nie uzyskać takiego zegara :) pozdro ale czy zapis który podałem com może mówić o teretycznych mozliwościach o/c i gdzie szukac w zapisie info o rewizji procy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 E6600 SL9ZL L645 G567 - czyli 45 tydzień 06 - z podanych przez ciebie info mogę powiedzieć tylko, że jest to rewizja L-2, która pobiera trochę mnie papu od B-2, a co do OC to nie mam pojęcia, te 3GHz musi zrobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) E6600 SL9ZL L645 G567 - czyli 45 tydzień 06 - z podanych przez ciebie info mogę powiedzieć tylko, że jest to rewizja L-2, która pobiera trochę mnie papu od B-2, a co do OC to nie mam pojęcia, te 3GHz musi zrobić :D L2 jest lepsza od B2 ? pobiera mniej prądu to lepiej czy gorzej :blink: czy moze juz barc te nowe juz z 07?? Szczerze mówiąc az sie boje kupować E6600 po przeczytaniu kilku informacji o jakis błędach procesora :( Czy procki z 07 juz są poprawione i jak sie to ma do O/C :mur: Edytowane 21 Maja 2007 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ja mam 45 tydzień 2006 roku i robi 3,2GHz na def napięciu i BOX'sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ja mam 45 tydzień 2006 roku i robi 3,2GHz na def napięciu i BOX'sie ;)a po podbiciu napięcia z Ninja Scythe na ile polecę ???? przy 45 tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mato22 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 a po podbiciu napięcia z Ninja Scythe na ile polecę ???? przy 45 tygodniu Heh nikt wróżką nie jest... I Ci nie powie ile poleci dana sztuka procesora w tym wypadku twoja. Ale co do 6600 to wyraźnie użytkownicy piszą że 3000MHz zrobi (choć nie musi) a wyżej jest już loteria... Tak to już jest. Kup a po testach się pochwal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Heh nikt wróżką nie jest... I Ci nie powie ile poleci dana sztuka procesora w tym wypadku twoja. Ale co do 6600 to wyraźnie użytkownicy piszą że 3000MHz zrobi (choć nie musi) a wyżej jest już loteria... Tak to już jest. Kup a po testach się pochwal. coś czuję że po testach to sobie w bańke puknę :cry: moze E6420 bedzie bardziej bezpiecznym wyborem ? Już zupełnie nie wiem co wybrać...... moze coś z 2mb cache na L2 :mur: Edytowane 21 Maja 2007 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 coś czuję że po testach to sobie w bańke puknę :cry: moze E6420 bedzie bardziej bezpiecznym wyborem ? Już zupełnie nie wiem co wybrać...... moze coś z 2mb cache na L2 :mur: Dżizys, chłopie, skończ wreszcie truć dupę o to samo w trzech różnych tematach. Przeczytaj po 10 stron wszystkich głównych tematów o intelach i pooglądaj sygnatury, to będziesz wiedział, co ile może polecieć. Nikt Ci dokładnego przepisu nie poda, Intele są o wiele bardziej "losowe" od niektórych AMDków, gdzie serie można było w ciemno kupować. Trafisz na dobrą sztukę, to ostro pokręcisz; nie trafisz, to nie - innej opcji nie ma. Albo kup sobie celerona, jak boisz się kasę "wtopić" - będziesz miał święty spokój. Odesłałbym do działu Co Kupic, ale jak już widze Twoje kolejne (czwarte?) identyczne pytanie w nowym temacie, to mnie skręca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 L2 jest lepsza od B2 ? pobiera mniej prądu to lepiej czy gorzej :blink: czy moze juz barc te nowe juz z 07?? Szczerze mówiąc az sie boje kupować E6600 po przeczytaniu kilku informacji o jakis błędach procesora :( Czy procki z 07 juz są poprawione i jak sie to ma do O/C :mur: Bierz E6420 i kręć. Tańsze a wcale nie gorsze. 3.2 robi każdy (wiekszość na def. V). Czego wiecej chcieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Witam. Właśnie też się zastanawiam nad wyborem procesora, myślałem o E6600 ale chyba wybiorę E6420. Znalazłem TESTY, a czy może mi ktoś powiedzieć czy płyta ASUS P5N32-E SLI PLUS będzie dobrym wyborem? Przy okazji doradźcie jakieś pamiątki 2x1GB, mogą być TAKIE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Witam. Właśnie też się zastanawiam nad wyborem procesora, myślałem o E6600 ale chyba wybiorę E6420. Znalazłem TESTY, a czy może mi ktoś powiedzieć czy płyta ASUS P5N32-E SLI PLUS będzie dobrym wyborem? Przy okazji doradźcie jakieś pamiątki 2x1GB, mogą być TAKIE? Zestawik 1 klasa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 co byście wybrali dla E6600 proca z 45 tygodnia czy juz cos na 07 ???? HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 co byście wybrali dla E6600 proca z 45 tygodnia czy juz cos na 07 ???? HELP Litości człowieku, litości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Litości człowieku, litości. WIELKIE dzięki za pomoc! Może przynajmniej powiesz, na której stronie jest info na ten temat. Nie wszyscy są na bieżąco tak jak Ty i maja tyle czasu, aby wszystko śledzić. To jest twój fach i sprawy, którymi zajmujesz się, na co dzień. Nie chcesz pomóc to nie pisz takich tekstów. Mam tylko parę godzin na podjęcie decyzji. Gdyby na rynku były osiągalne procki do 32 tygodnia to bym [gluteus maximus] nie zawracał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 ' date='22 maj 2007, 00:10' post='2620467'] Zestawik 1 klasa! oprocz tych pamieci - do c2d raczej cos mocniejszego bym brał(w sensie lepsze pamieci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 @1.pepe TE LLK sobie odpuść to nie to co kiedyś, lepiej zainwestuj w jakieś Goodramy Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Hmm a ja to się tak zastanawiam. Wcześniej miałem P4 Northwooda 3.0 @ 3.6 Obecnie jest to C2D E6400 @ 3.0 Ba, nawet ramu mam nie dość, że 2x więcej to i DDR2 (1000MHz) I teraz tak : na Pentiumie 4 mogłem sobie włączyć rozpakowywanie WinRaRa, torrent, skaner antywirusowy, kopiowanie pliku(4GB) , muzyka w tle i spokojnie mogłem grać np. w Pro Evolution Soccer. Teraz jest tak, że chodzi mi torrent, winamp i kopiowanie pliku(4GB) i wiecie co ? Nawet ten tekst który tutaj teraz piszę mi laguje :| Nie mówiąc o tym co się dzieje jak włączę PES. Wprost zapytam -> WTF ? Wszyscy tak macie ? :| EDIT : Dodam, że oczywiście wszelakie CPU Testy C2D przechodzi znacznie lepiej niż P4. Ale co mi po testach jak użytkowa wydajność siada ? Jeszcze wyjdzie, że zamienię C2D na P4. :lol: Edytowane 22 Maja 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 raczej obstawiam system skopany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) raczej obstawiam system skopany ;] Konkrety. :P Może złą tapetę ustawiam ? ;) Bo to jest chyba pierwsze co robię po reinstalu systemu (poza sterownikami oczywiście). ;) A na serio, to tak jak mówię, po reinstalu też nic. :| Edytowane 22 Maja 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) To znowu ja, mogą być te PAMIĄTKI ? Albo doradźcie jakieś 2x1GB 800MHz i/lub więcej, oczywiście jakieś Corsair, GeIL, Patriot, OCZ, a może Kingston? albo... G.Skill?? Edytowane 22 Maja 2007 przez 1.pepe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Sam się nad nimi ostatnio zastanawiam... Ocz jeszcze warty uwagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonl Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 witam Nie ma 6600 rev L2 wszystkie (jak jeden sa na B2 jadro Conroe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...