kszonek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Kszonek :dobrze wsio zalozone :> Czym temp sprawdzales ? dobrze zalozone, ładnie pasta rozprowadzona (kilka razy robilem) sprawdzlem na AS5 i ceramique. sprawdzlem coretemp, odczyty w everescie identyczne. patrzylem na dwoich mobo - identycznie. wrrrrrrr, niefart na maxa. wlasnie zaniza to jakie mam napiecie 1,545v czy to 1,49v? pzdr , albo moze jest jakis programy ktory pokaze dobrze, bo cpuz swiruje.. dropp to nie jest zanizanie napiecia przez mobo, tylko spadek napiecia pod obciazeniem w stosunku do idle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Dziwne, ze masz takie malutki roznice idle/stress :blink: Moze CPU jakis taki dziwaczny sie trafil, dziwna sprawa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) @.:Max:. dałem Ci dobrą rade, którą wzgardzasz .. ok Twoja sprawa, ale postaraj się wykazać trochę i używaj inteligencji, którą na pewno posiadasz. Jak daję ci wskazówkę do stron translacji z ang - pol to chyba mam jakiś powód. Bo nie wierzysz chyba, ze kazdy jak wspomniany DEVILEK bedzie ci tłumaczem i guru po kres jego dni ?? Wiem, ze masz prawo się oburzać ale wycieczki osobiste przyjmuję na PW a nie na forum za co uwazaj bo możesz od kogoś kiedyś oberwać % ... Ale nie o tym. W kwestii pomocy ok nie chciałeś i nie przyjąłeś, ba ugryzłeś ręke, która Ci te pomoc niosła. Własnie od tego jest Customer Support firma takich jak Intel, żeby użytkownicy im głowe zawracali bo za to tamci biora pieniążki. Jak trudno to do Ciebie dociera to nic nie poradzę. Ale inwencją można i należy się wykazać we własnym zakresie :D Pytaj o coś jeśli tłumacz nie pomoże w dokładnej translacji a nie o każdą rzecz jaka Ci wpadnie do głowy bo się zrobi bajzel jak z topikami, które założyłeś na głównym. Pozdrawiam. EDIT: Nieznajomość prawa szkodzi więc najpierw zapoznaj się z regulaminem forum a potem zadawaj pytania. Nie znalazłeś nic na temat stepów i rewizji C2D bo nie chciało się przeszukać forum ?? Znalazłbyś na pewno dyskusję o tym że te co się znalazły w elicie 4GHz to były rodzynki niesamowite i nie każdy z tego samego tygodnia robił choćby zbliżone takty. Takze rewizje nie chodzą równo więc jak dla mnie pytanie przez Ciebie zadane jest IMO bez sensu. Co więcej dowodzi Twojej niechęci względem szukajki, a to się często nieopłaca. EOT Edytowane 7 Stycznia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Moze CPU jakis taki dziwaczny sie trafil, dziwna sprawa <_< nie wiem co sie dzieje ale imo na WC nie powinien miec ponad 80 stopni przy ledwo 3200 mhz na 1,393v (real). Spódmobo jest gorący, parzy, wiec jak njbardziej 85st, ale spod bloku jest chłodny, woda ma temp pokojową, juz tyle razy zakladalem ten blok, ze dochodze do wniosku ze ten proc jakis krzywy jest, ale to sie intelowi nie zdarza. W takim wypadku to nawet nie ma sensu go męczyc na di, dlaczego ja musze miec taki niefart zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 @.:Max:. dałem Ci dobrą rade, którą wzgardzasz .. ok Twoja sprawa, ale postaraj się wykazać trochę i używaj inteligencji, którą na pewno posiadasz. Jak daję ci wskazówkę do stron translacji z ang - pol to chyba mam jakiś powód. Bo nie wierzysz chyba, ze kazdy jak wspomniany DEVILEK bedzie ci tłumaczem i guru po kres jego dni ?? Wiem, ze masz prawo się oburzać ale wycieczki osobiste przyjmuję na PW a nie na forum za co uwazaj bo możesz od kogoś kiedyś oberwać % ... Ale nie o tym. W kwestii pomocy ok nie chciałeś i nie przyjąłeś, ba ugryzłeś ręke, która Ci te pomoc niosła. Własnie od tego jest Customer Support firma takich jak Intel, żeby użytkownicy im głowe zawracali bo za to tamci biora pieniążki. Jak trudno to do Ciebie dociera to nic nie poradzę. Ale inwencją można i należy się wykazać we własnym zakresie :D Pytaj o coś jeśli tłumacz nie pomoże w dokładnej translacji a nie o każdą rzecz jaka Ci wpadnie do głowy bo się zrobi bajzel jak z topikami, które założyłeś na głównym. Pozdrawiam. EDIT: Nieznajomość prawa szkodzi więc najpierw zapoznaj się z regulaminem forum a potem zadawaj pytania. Nie znalazłeś nic na temat stepów i rewizji C2D bo nie chciało się przeszukać forum ?? Znalazłbyś na pewno dyskusję o tym że te co się znalazły w elicie 4GHz to były rodzynki niesamowite i nie każdy z tego samego tygodnia robił choćby zbliżone takty. Takze rewizje nie chodzą równo więc jak dla mnie pytanie przez Ciebie zadane jest IMO bez sensu. Co więcej dowodzi Twojej niechęci względem szukajki, a to się często nieopłaca. EOT Widzę, żę nieprzyjemnie się robi więc zakończmy tą bezsensowną gadkę, bo przecież nie o to chodziło. Częściowo przyznaje tobie rację, ale weź pod uwagę to, że odsyłanie do np. producenta wydłuża drogę, a nie ją skraca. Pozdrawiam i bez urazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Sorki jeśli Cię uraziłem aleś mi krew był zagotował na chwilkę, ja nie czuję żadnej urazy i tak pozostańmy :D Fakt trochę wydłużyłem drogę, po której miałbyś kroczyć a mogłem w sumie podać linka do konkretów. Tyle, że nie chciło mi się szukać konkretnych postów więc jestem winny również. Zatem Pax :D kszonek to ciekawe dlaczego u Ciebie proc jest chłodny za to backplate parzy ... może jednak nie proc a mobo winna ?? tylko dywaguję ale może to to. Załóż innego procka i ykręć go trochę i zobaczysz co i jak. Taka moja opinia. Pozdrawiam Edytowane 7 Stycznia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) kszonek to ciekawe dlaczego u Ciebie proc jest chłodny za to backplate parzy ... może jednak nie proc a mobo winna ?? tylko dywaguję ale może to to. Załóż innego procka i ykręć go trochę i zobaczysz co i jak. Taka moja opinia. proc jest goracy, backplate tez, ale radiator zimny. na tej mobo były trzy inne proce i było okay (z ta samą wodą, infinity porzyczylem wraz z e66) imo skoro backplate parzy a spod bloku/radiatora jest chlodny, to jest cos nie tak z przewodzeniem rdzen-chlodzenie, wydaje mi sie ze umiem nalozyc paste, ale nie chce mi sie wierzyc zeby ihs był zle zalozony (czytalem ze ihs jest przylutowany, wiec nie pauje mi to zeby był krzywo przylutowany), ale chyba nie pozostaje nic innego. Blok spokojnie sobie radził z pD@4,6ghz@1,7v, zreszta infinity tez jest zimna. Edytowane 7 Stycznia 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 proc jest goracy, backplate tez, ale radiator zimny. na tej mobo były trzy inne proce i było okay (z ta samą wodą, infinity porzyczylem wraz z e66) imo skoro backplate parzy a spod bloku/radiatora jest chlodny, to jest cos nie tak z przewodzeniem rdzen-chlodzenie, wydaje mi sie ze umiem nalozyc paste, ale nie chce mi sie wierzyc zeby ihs był zle zalozony (czytalem ze ihs jest przylutowany, wiec nie pauje mi to zeby był krzywo przylutowany), ale chyba nie pozostaje nic innego. Blok spokojnie sobie radził z pD@4,6ghz@1,7v, zreszta infinity tez jest zimna. wyciagnij proca, znajdz cos 'idelanie plaskiego', przyloz do siebie i ogladaj pod swiatlo pod roznymi polozeniami i zobaczysz czy jest plaski czy nie, u mnie nie jest to idelanie niestety .... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 wyciagnij proca, znajdz cos 'idelanie plaskiego', przyloz do siebie i ogladaj pod swiatlo pod roznymi polozeniami i zobaczysz czy jest plaski czy nie, u mnie nie jest to idelanie niestety .... Pozdrawiam sprawdzelm juz wczoraj suwmiarką i jest prosty. 3850 @ 1,666v i 72 stopnie zaraz po przeliczeniu 1m.. ałć.... jak to jest normalne to ja rezygnuje z tego core ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Kszonek ale oba rdzenie masz takie gorące?? Bo u mnie różnica temperatur między rdzeniami dochodzi czasami do 5 stopni nawet i też się zastanawiam czy wszystko ok jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tutaj nie chodzi o różnicę temperatur pomiędzy rdzeniami ale o różnicę między blokiem a backplatem :D a to już powazna kwestia ,.... dlaczego proc, który powinien byc zimnym, zadaje takie tortury płycie głównej .. tylko o to chodzi w przypadku kszona :D Moze jednak daj kaskadę na tył p[łyty i do dzieła :D :D :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Kszonek a jaki blok zakladasz na procka? Ja mialem na poczatku podobnie: 55 w idle (bez krecenia) i 83 w stresie (bez krecenia), a chlodnica zimna... Okazalo sie, ze blok Cube 2 Ultra opieral sie na 2 kondensatorach wokol socketu. Zmodyfikowalem blok i po ponownym odpaleniu kompa mialem na procku 27 stopni. Dzis bez krecenia mam w idle 33, a w orthosie okolo 41. Popatrz uwaznie jak dolega blok/radiator. Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 http://img80.imageshack.us/img80/2159/12984ci2.png najlepsze wczorajsze pi, max proca przy tych temp, pamici ustawione na szybko do tych mhz. imo temp jest kosmiczna, nie powinno sie tak grzac bydle (screen robiony kupe czasu po przejsciu pi) temp i tak spadła 3 stopnie bo otworzylem okno (maly pokoj i sie nagrzalo po paru godzinach z dwoma kompami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Jakie masz oznaczenia na IHS ? Nie przypadkie LXXXF ? I na vcore ponad 1.65V z ac nie spodziewaj sie mniejszych temp. Na stock jakie ma temp ? Edytowane 8 Stycznia 2007 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Jakie masz oznaczenia na IHS ? Nie przypadkie LXXXF ? I na vcore ponad 1.65V z ac nie spodziewaj sie mniejszych temp. Na stock jakie ma temp ? na stock: Idle: 44/45 Stress: 59/60 edit: wydaje mi sie to troszku za duzo, kolejna sprawa ze nie przechodzi orthosa na >3200 przy jakimkolwiek napieciu. przy 3250 wywala sie po sekundzie/dwoch. Edytowane 8 Stycznia 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 na stock: Idle: 44/45 Stress: 59/60 edit: wydaje mi sie to troszku za duzo, kolejna sprawa ze nie przechodzi orthosa na >3200 przy jakimkolwiek napieciu. przy 3250 wywala sie po sekundzie/dwoch. Kszonku daj jak mozesz oznaczenia cepa z IHS'a ale cos mi sie widzi, ze to jedna z slawnych serii grzejnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kszonku daj jak mozesz oznaczenia cepa z IHS'a ale cos mi sie widzi, ze to jedna z slawnych serii grzejnikow. jak bede w domu to zobacze, ale skoro liczy 1m przy prwie 4ghz na takich temp to i tak nie jest zle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zamowilem wczoraj e6400,i mam male pytanko moge dostac e6400 ES (b1)z 4mb i normalnego B2 2mb,ktorego doradzacie brac.Chodzi o oc i wydajnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 oczywiście że E6400 ES (B1) 4MB icon_biggrin3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Kszonku daj jak mozesz oznaczenia cepa z IHS'a ale cos mi sie widzi, ze to jedna z slawnych serii grzejnikow. gdzies mi zginala kartka, ale na koncu nie mial "F" ;) dalem mu 1.7v (1,66real) i jakies tam takty + orthos na ionfinity + fander@minimum, 95-100 w stressie, po jakiejsc godzinie jeszczer chodzil, po 1,5 wrocilem (bylem na kompie z netem po nowy bios) monitor czarny - odpalam (z nadzieja ze nie zyje) ale twarda sztuka i wstal, cos tam porobilem, przeflashowalem bios, sprawdzilem jak sie zachowuje fsb, po jakims czasie patrze, ze tempy spadly do normalnego pozionmu. Czujnik albo sioe wygrzal przy stressie, albo nowy biso zaczal go czytac normalnie (lecz teraz spod mobo zimny wiec na mopje prockowi sie znudzilo byc grzalka (ihs sie przylutowal? przy 100 stopniach raczej ciezko). Zamowilem wczoraj e6400,i mam male pytanko moge dostac e6400 ES (b1)z 4mb i normalnego B2 2mb,ktorego doradzacie brac.Chodzi o oc i wydajnosc. bierz esa, raczej sie zdziwisz jak dostaniesz 2mb cache :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Witam serdecznie Szukałem i szukałem i nie znalazłem info o nowej Rev L-2 E6700 : rev B-2 SL9S7 -> rev L-2 SL9ZF E6600 : rev B-2 SL9S8 -> rev L-2 SL9ZL E6400 : rev B-2 SL9S9 -> rev L-2 SL9T9 E6300 : rev B-2 SL9SA -> rev L-2 SL9TA Czy można już w PL kupić tą rev ? Czy miał już ktoś z tą rev do czynienia ? Problemy zalety ? Jeżeli było o tym bardzo proszę o link.Oczy mnie bolą od mojego 15'' Crt i 75hz Pozdrawiam Edytowane 13 Stycznia 2007 przez saper223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Czy mój procek to ta "słynna" seria grzałek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Czy mój procek to ta "słynna" seria grzałek??A myślisz, że ktokolwiek będzie to w stanie stwierdzić patrząc na screena CPU-Z? :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 A myślisz, że ktokolwiek będzie to w stanie stwierdzić patrząc na screena CPU-Z? :lol2: :lol2: :lol2: hmm to co muszę podać jakieś numery z proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) gdzies mi zginala kartka, ale na koncu nie mial "F" ;) dalem mu 1.7v (1,66real) i jakies tam takty + orthos na ionfinity + fander@minimum, 95-100 w stressie, po jakiejsc godzinie jeszczer chodzil, po 1,5 wrocilem (bylem na kompie z netem po nowy bios) monitor czarny - odpalam (z nadzieja ze nie zyje) ale twarda sztuka i wstal, cos tam porobilem, przeflashowalem bios, sprawdzilem jak sie zachowuje fsb, po jakims czasie patrze, ze tempy spadly do normalnego pozionmu. Czujnik albo sioe wygrzal przy stressie, albo nowy biso zaczal go czytac normalnie (lecz teraz spod mobo zimny wiec na mopje prockowi sie znudzilo byc grzalka (ihs sie przylutowal? przy 100 stopniach raczej ciezko). bierz esa, raczej sie zdziwisz jak dostaniesz 2mb cache :D no ładne brewerie z temp. ,u mnie pomógł szlif i zcięcie wystajacych śrub w spodzie bloczka Kyńka(PrisonProV2) ,a tak wyglądał przed szlifem może komus sie przyda rev.Przed przeszlifowaniem czapki temp. były w okolicach 75-80C a teraz 68C przy katowaniu orthosem i 3,9GHz 1,475Vcore(BIOS 402 P5W64WS Pro,GSkilHZ 2x1GB) liczy 1M przy 1,425vcore (BIOS) z zegarkiem 4GHz :rolleyes: i lata 3,6GHz z 1,3Vcore(BIOS) ,taki dziwak Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ale extra sztuka Racuch, możesz napisać co dokładnie dał Ci ten szlif, miałeś takie same temperatury jak kszonek, tak wysokie, czy może były normalne? Przed tymi zabiegami jak Ci proc biegał na tych ustawieniach co podałeś, bo może sam się na coś takiego pokuszę, jak ma to mi coś poprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Hmm, starłem się dojść do tego jakie jest standardowe napięcie na c2d i wciąż nie wiem, 1,325V? 1,35V? Jak napięcie ustawione w biosie ma się do widocznego w windowsie? Próbowałem zmierzyć ale chyba miernik mi padł, bo pokazywał coś za duużo:/ Ile MHz przy def Vcore na BOX'ie powinien robić dobry e6400? Ach, nowa platforma rodzi nowe pytania :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) 1.325V Moj na def robi 3,2GHz z hakiem ;) Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 ciekawostka - mój CPU to identyczna niemalże sztuka jak Racucha - on ma L629B382 (002) a ja L629B380 - mój po szlifowaniu i na Infinity robi 3,6GHz przy 1,3375V z BIOS :) Trzeba mu dorzucić lepsze chłodzenie bo gorący sqrczybyk z niego - bardziej grzejącego się C2D nie widziałem. Szlifowanie zbiło temperaturę o ponad 10* u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Możesz napisać, jakie byly temperatury przed szlifowaniem i osiągi i jakie po? Czy jak np. mój proc, nie wydaje mi się aby cierpiał na syndrom gorącej czapki, procentowo jakie są szanse na to że podobnie zareaguje jak wasze, wzrost OC? Tracić gwarancję jakoś mi się nie widzi, choć CLP swoje pewnie już zrobiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...