demek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 http://www.iamxtreme.net/coolaler/dfiinfinity975x/10.gif ale gdzies i tak widzialem wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 http://www.iamxtreme.net/coolaler/dfiinfinity975x/10.gif ale gdzies i tak widzialem wiecej z infinity to jakaś dziwna sprawa jest - coolaler niby zrobił super fsb (screen z posta 6x600) ... a potem nagle cisza, Dumo nie może 400fsb na niej dobić (może zrobić 400fsb - ale wtedy pamięci poniżej fsb !!!) Ja bym osobiscie nie patrzył na dokonania coolalera - on dostaje przedprodukcyjne modele sprzętu i mogą one mieć niewiele wspólnego z tymi dostępnymi później w sklepach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 gdzies widzialem benche na 430 jesli dobrze pamietam zapewne na xs ale znalesc nie moge za ch...a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 gdzies widzialem benche na 430 jesli dobrze pamietam zapewne na xs ale znalesc nie moge za ch...a coolaler pokazał 32M @ 400fsb Tyrou 450MHz 1M i to tyle Jeszcze Kyosen coś tam majstrował ale jego screeny nie działają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Z cyklu o kompetentnych sprzedawcach ;) Bylem dzis na gieldzie komputerowej pytam sie kiedy beda asrocki z obsluga conroe na co koles sie mnie zapytal a co to? :) Powiedzialem ,ze nowe procki intela ktore maja premiere za miesiac , wiec wtedy dowiedzialem sie ze asrock pewnie wyda plyty pod niego za jakies 3-4 miechy :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Z cyklu o kompetentnych sprzedawcach ;) Bylem dzis na gieldzie komputerowej pytam sie kiedy beda asrocki z obsluga conroe na co koles sie mnie zapytal a co to? :) Powiedzialem ,ze nowe procki intela ktore maja premiere za miesiac , wiec wtedy dowiedzialem sie ze asrock pewnie wyda plyty pod niego za jakies 3-4 miechy :D :)jak to na giełdzie - masa jełopów (aczkolwiek sa tez w miare ludziska, ale rzadko) Edytowane 8 Lipca 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 No na giełdzie to tak zawsze... mi raz koleś pokazał jakiąś starą wielką karte grafiki i gadał cały czas 128bit :P Ja mówie czy ma 128MB ram i ile potoków a on "128bit" :D Troche OT zrobiłem ... A wiadomo coś na temat "pełnego" DFI ? Jakies Lanparty ultra-D na conroe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 A wiadomo coś na temat "pełnego" DFI ? Jakies Lanparty ultra-D na conroe? Właśnie, słyszał ktoś więcej o DFI LANParty nForce 590 SLI Intel Edition - "the most-wanted motherboard of 2006" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 A wiadomo coś na temat "pełnego" DFI ? Jakies Lanparty ultra-D na conroe? alez pewnie ze widomo................ było w temacie, było o lanparty, były obeazki z roadmap DFI, było wszytko, teraz niech ktos mi powie po co po premierze zakladac nowy temat jak co chwile to samo jest.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Właśnie, słyszał ktoś więcej o DFI LANParty nForce 590 SLI Intel Edition - "the most-wanted motherboard of 2006" na XS czekają raczej na ATI z RD600 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Jaki chipset narazie "wydaje" sie najlepszy do conroe? DUżo o RD600 słysze no ale... Zastanawia mnie napis" Perfect for Conroe?" ;) Edytowane 9 Lipca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Jaki chipset narazie "wydaje" sie najlepszy do conroe? DUżo o RD600 słysze no ale... Na obecna chwilę to 975, ale co wyjdzie po tem to nikt nie wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 http://img84.imageshack.us/img84/8782/screenshot0470lv.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) http://img84.imageshack.us/img84/8782/screenshot0470lv.jpg hmmmm, to ma przedstawiać max fsb dla infinity? // taaaa, juz znalazlem, z tym ze dumo nie powiedzial, ze to max fsb.... no i to "tylko" SS [; Edytowane 9 Lipca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 209 stopni to zdaje mi się że sporawo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 209 stopni to zdaje mi się że sporawo :P to jest jakies -45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) http://img84.imageshack.us/img84/8782/screenshot0470lv.jpg7x412 = 2884 i w dodatku memy moglbym miec tylko 4:3 dla mnie jest to w dalszym ciagu malo, po dfi spodziewalem sie czegos wiecej tymbardziej ze cena tej plyty nie jest wcale taka mala Edytowane 9 Lipca 2006 przez lucas234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 ale pamietaj, że to nie jest max fsb, jak dumo puści proca na kaskadzie to pewnie podzie wyżej, bo na SS pewnie proc się kończy, a nie płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Fakt kszonek to nie są celsjusze :P Ja tam sie za bardzo nie interesuje tym za 999$ , E6600 ma się kręcić ładnie i mi wystraczy bo to dla mnie max co moge miec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Fakt kszonek to nie są celsjusze :P Ja tam sie za bardzo nie interesuje tym za 999$ , E6600 ma się kręcić ładnie i mi wystraczy bo to dla mnie max co moge miec :/ to sa celcjusze, tylko jak kazdy wie (a wie?) liczink w smartguardianie sie "przekreca" przy subzero, i prawdziwa tem to liczba przeciwna do roznicy 255-wskazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 No to tego nie wiedziałem akurat :P Nie korzystam z takich programów :D Jezełi 975 ma być najlepszy to będzie to "pełna" wersja INfinity !? COś spod stajni DFI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Dla wsiem i wobec : Żeby nie było wiecej głupiego gadania, teorii spiskowych i magii ala Harry Potter, wklej tutaj to co ci wysłałem icon_biggrin3.gif cytat by MaSell :D Stosunek czestotliwosci cpu do szyny, inaczej mowiac mnoznik icon_biggrin3.gif. Zakladajac, ze mamy 7:1. Przy fsb 1MHz, procek bedzie mial 7MHz Przy fsb 2Mhz, procek bedzie miał 14MHz Przy fsb 266Mhz, procek bedzie mial 1866MHz Ehhh czemu z najprostszymi rzeczami wszyscy maja najwiekszy problem (nie mowie tu o Tobie icon_wink2.gif ) pozdro z tym wałem w sklepie komputrowym to nieźle Wam wyszło ... ja nie wiem czy nie macie czasami jednak podstaw do roszczeń wobec tego czegoś za niezrealizowane Asusy.. ciekawie by wyglądał pozew zbiorowy za coś takiego :D ... ale trzeba przyznać ... tam pracują ludzie, których szef powywala i nie bedą mieli na utrzymanie rodzin :P .. a to, że widocznie nic a nic na sprzęcie się nie znają to inna bajka :D Pozdrawiam EDIT: apropo czego ten cytat o mnozniku i fsb O_o na prośbę MaSella .. nie było mnie przez łikenda ale wyszedłem z założenia, że lepiej późno niż wcale ... MaSell pisał o tym kilka... naście postów temu :P Edytowane 9 Lipca 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Dla wsiem i wobec : cytat by MaSell :D z tym wałem w sklepie komputrowym to nieźle Wam wyszło ... ja nie wiem czy nie macie czasami jednak podstaw do roszczeń wobec tego czegoś za niezrealizowane Asusy.. ciekawie by wyglądał pozew zbiorowy za coś takiego :D ... ale trzeba przyznać ... tam pracują ludzie, których szef powywala i nie bedą mieli na utrzymanie rodzin :P .. a to, że widocznie nic a nic na sprzęcie się nie znają to inna bajka :D Pozdrawiam apropo czego ten cytat o mnozniku i fsb O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 miala byc odpowiedz amd na conroe dzieki reverse ht a tu prosze http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32885 trzeba bedzie czekac na k8l :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 hMMMMM, chyba jeszcze nie było - płyta ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 Intel 945P Socket 775 (PCX/DZW/GLAN/SATA/RAID/DDR2) jest dostępna w PL - cena ~320zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Przejrzałem szybko manuala i... brak regulacji Vcore :?. Chyba, że tak skrzętnie ukrywają... http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 może modowany bios sie pojawi do tego asrocka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Conroe - anatomia sukcesu - opis architektury (po PL) TU Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 może modowany bios sie pojawi do tego asrocka... zawsze sa mody 9kurde modowac asroczki [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Asrocki pod intelem zawsze nie maja tej opcji w biosie ;) Modowanego jeszcze do nich nie widzialem , ale jesli conroe stanie sie bardzo popularny to moze cos sie pojawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...