yotomeczek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) jak kogos ceny interesuja na nowe procki (joke wiadomo, ze ludzie juz spac nie moga na mysl o premierze i ujawnieniu cen) to niech zajrzy tu: http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=4776 to jest dopiero JOKE :( hehe jak kto chętny to sprzedam E6400 ES selekt :D niedrogo :lol2: W USA też wyższe ceny od zapowiadanych (np X6800 1170$ zamiast 999$) Edytowane 12 Lipca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 hehe jak kto chętny to sprzedam E6400 ES selekt :D niedrogo :lol2: za 224$ ? no + 16$ za ES ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 za 224$ ? no + 16$ za ES ;) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 za 224$ ? no + 16$ za ES ;) zapomniales o wacie i alej reszcie pieknych fiskaliow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) zapomniales o wacie i alej reszcie pieknych fiskaliow :/ Przeciez jest napisana cena brutto i netto. Z tego co mi wiadomo brutto liczy sie z watem. Edit: Sory pomylka Edytowane 12 Lipca 2006 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Przeciez jest napisana cena brutto i netto. Z tego co mi wiadomo brutto liczy sie z watem. chyba nie zrozumiales tego co Sulaco napisal [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Z tego co wiem to już 9 z przodu było jakiś czas temu, teraz tylko poprawka ;) (chyab ze to co widzialem to jakis fake byl :P) Niech Ci będzie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 No to jest długo oczekiwana jedno cyfrówka na 1MPierwsze 9s było już pod koniec czerwca B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) jak kogos ceny interesuja na nowe procki (joke wiadomo, ze ludzie juz spac nie moga na mysl o premierze i ujawnieniu cen) to niech zajrzy tu: http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=4776 to jest dopiero JOKE :( :lol: :lol: Chlopakom z Komputronika chyba juz wogole odbilo :P Edytowane 12 Lipca 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 juz zdjeli cenniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Dla tych co sie nie zalapali jakie ceny byly ? Takie jak kiedys (~ 1400 zl za E6300 o ile dobrze pamietam) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Dla tych co sie nie zalapali jakie ceny byly ? Takie jak kiedys (~ 1400 zl za E6300 o ile dobrze pamietam) ? tak, a za e6400 1800 zł :lol: ceny ze hohohohohohoho - przesadzili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 tak, a za e6400 1800 zł :lol: ceny ze hohohohohohoho - przesadzili :D atam od razu przesadzili. raptem 2 krotne przebicie i od razu ze przesadzili... :) zdjeli pewnie jak uslyszeli smiech ludzi na temat cen :> no ale ceny byly znane juz wczesniej, ino procki byly ukryte i jakos dalo sie wejsc na komputronika zeby je zobaczyc... a teraz znowu zdjeli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 atam od razu przesadzili. raptem 2 krotne przebicie i od razu ze przesadzili... :) zdjeli pewnie jak uslyszeli smiech ludzi na temat cen :> no ale ceny byly znane juz wczesniej, ino procki byly ukryte i jakos dalo sie wejsc na komputronika zeby je zobaczyc... a teraz znowu zdjeli... kiedys były przez jakis czas w spisie, ale tez zdjeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Pierwsze 9s było już pod koniec czerwca B-) Już dobrze dotarło :wink: Brak kompa w domu jest zauważalny B-) Edytowane 13 Lipca 2006 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hocum Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 ja juz nie moge, :cry: drugi miesiac czekam na nowego kompa. kolega z hurtowni mnie podposcil "poczekaj, niedlugo bedzie C2D. najprostrzy model bedzie tanszy od 930..." wiec siedze, czekam, czytam i nie moge sie doczekac :mur: jutro bedzie wiecej testow i inforamcji a procki dopiero za 2tyg przecierz to idzie jajo zniesc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) nie wiem czy bylo... http://cgi.ebay.com/Intel-Conroe-X6800-Ext...1QQcmdZViewItem Moj ojciec akurat 1 sierpnia leci do usa na wesele , 16 wraca.....zamierzam (jesli uda mi sie sprzedac sprzet ze siga) sobie zalatwic E6300, moze jeszcze 2 sztuje jesli bylby ktos chetny...... Edytowane 13 Lipca 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 jutro bedzie wiecej testow i inforamcji a procki dopiero za 2tyg przecierz to idzie jajo zniesc :wink: Ja już tu mam cały kurnik. Już nie mogę wytrzymać, a pewnie po jutrze jak przeczytam różne testy to mnie zatka i będę jeszcze bardziej sie denerwował :D. Najbardziej się wkurzę jak zobaczę ceny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Camilos nie tylko ty sie wkurzysz bo i ja. Mysle ze konkurencja nie pojdzie w slady Komputronika ktory walnie 100% marzy. Jutro bedzie test na PCLabie ktory tylko potwierdzi dominacje C2D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 O ciekawe pudelko. Ciekawe czy wszystkie beda czarne zamiast niebieskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 O ciekawe pudelko. Ciekawe czy wszystkie beda czarne zamiast niebieskich.Nie ... tylko pudełeczko od C2DEE* a reszta niebieska :P * coraz dziwniejsze nazwy ten Conroe ma dlatego dla ścisłości podam czarny seal bedzie miał tylko X6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 kurde , dopiero zauwazylem ....na spodzie pudelka jest info w jez. polskim:D:D, + 2 pozsotale w innym jezyku....czyzby wersja na wschdoznia europe czy co?bo na pudelku juz nigdzie nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 kurde , dopiero zauwazylem ....na spodzie pudelka jest info w jez. polskim:D:D, + 2 pozsotale w innym jezyku....czyzby wersja na wschdoznia europe czy co?bo na pudelku juz nigdzie nie ma... Intel już robi takie pudełka moja badaxe też ma instrukcje po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 juz na 805 byly teksty po naszemu, czy na wczesniejszych tego nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 No ba! AMD tez nie gorsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 6400 już na handel? Czyżby coś mocniejszego w drodze było? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Opis Conroe wg. Benchmark - TU lub jezeli nie dziala link to TU1 Dostali na testy: Intel Core 2 Duo Extreme Edition X6800 (2,93 GHz, 1066 FSB, 4 MB L2 Cache) Intel Core 2 Duo E6700 (2,67 GHz, 1066 FSB, 4 MB L2 Cache) Intel Core 2 Duo E6600 (2,40 GHz, 1066 FSB, 4 MB L2 Cache) Podobno "wydajność nowego Core2 jest po prostu miażdżąca." Pozdro Edytowane 13 Lipca 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Opis Conroe wg. Benchmark - TU lub jezeli nie dziala link to TU1ludzie nie dawajcie linków z benchmarak :lol2: przecie te lole nie wiedzą co piszą, wg nich Kentsfield będzie dwurdzeniowcem wyposażonym w 4 MB Cache :lol: a o "wydajność nowego Core2 jest po prostu miażdżąca." wiedzą już nawet jaskółki ;) Edytowane 13 Lipca 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Dałem jako ciekawostke, wiadomo ze nikt benchmarka nie weźmie na powaznie, tak samo tych smiesznych testów naziemnej gazetki CHIP w ktorej nagrywarki samsunga testy wygrywaly itp. itd. <_< a na benchmarku ladnie opisali nowe technologie, wiec kazdy moze sobie poczytac (i nawet zrozumie) w czym tkwi magia conroe :) Edytowane 13 Lipca 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek1 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Może nie jestem doinformowany ale na tym mobo "Asus P5N32-SLI Deluxe nVidia nForce4 SLI" nie da sie odpalić Conroe a oni piszą żę przetestowali na nim E6600 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...