Portal Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Witam Poszukuje programu do zmiany czest. rdzenia graficznego oraz pamieci na karcie graficznej Ati radeon 8500 - chodzi mi o program ktorego nie trzeba instalowac - tylko uruchomic. ( nie lubie zasmiecac systemu instalacja a program potrzebny jest tylko do przetestowania karty graficznej na podkrecanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Chyba nie znajdziesz takiego, a przy okazji powert strip chyba nie zaśmieci ci systemu, to tylko jakieś 2 mega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Chyba nie znajdziesz takiego, a przy okazji powert strip chyba nie zaśmieci ci systemu, to tylko jakieś 2 mega Moze i nie zasmieca ale nie chce aby popsul cos w sterownikach grafiki i ustawieniach ich - program potrzebny mi jest tylko po to aby zoabzccy do ilu da sie podkrecici grafike aby potem zmodyfikowac bios karty graficznej i na stale ustawic odpowiednie czest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Miałem Radka 8500LE Herculesa i najlepszym programem do kręcenia był Rage 3D Tweak. Niestety wymagał on instalacji :( . Ale zawsze możesz zrobić przed instalką Ghosta (np. z pakietu Norton System Works), który przywróci całą partycję do poprzedniego stanu. Jest to naprawdę fajny program, który ustrzeże Cię przed ponowną instalką systemu gdy coś się uwali. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Miałem Radka 8500LE Herculesa i najlepszym programem do kręcenia był Rage 3D Tweak. Niestety wymagał on instalacji :( . Ale zawsze możesz zrobić przed instalką Ghosta (np. z pakietu Norton System Works), który przywróci całą partycję do poprzedniego stanu. Jest to naprawdę fajny program, który ustrzeże Cię przed ponowną instalką systemu gdy coś się uwali. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Juz znalzlem taki programik ktorego nie tzreba instalwoac - nazywa sie WINCLK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Podaj do niego linka. Ja sprawdzałem PowerStripem i nienarzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Podaj do niego linka. Ja sprawdzałem PowerStripem i nienarzekam. Nia mam do niego linka - dostalem od jednegousera z forum na emaila - podaj emaila to ci wysle (150k) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...