Skocz do zawartości
Portal

Program do zmiany czest. rdzenia graficznego i pamieci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuje programu do zmiany czest. rdzenia graficznego oraz pamieci na karcie graficznej Ati radeon 8500 - chodzi mi o program ktorego nie trzeba instalowac - tylko uruchomic. ( nie lubie zasmiecac systemu instalacja a program potrzebny jest tylko do przetestowania karty graficznej na podkrecanie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie znajdziesz takiego, a przy okazji powert strip chyba nie zaśmieci ci systemu, to tylko jakieś 2 mega

Moze i nie zasmieca ale nie chce aby popsul cos w sterownikach grafiki i ustawieniach ich - program potrzebny mi jest tylko po to aby zoabzccy do ilu da sie podkrecici grafike aby potem zmodyfikowac bios karty graficznej i na stale ustawic odpowiednie czest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem Radka 8500LE Herculesa i najlepszym programem do kręcenia był Rage 3D Tweak. Niestety wymagał on instalacji :( . Ale zawsze możesz zrobić przed instalką Ghosta (np. z pakietu Norton System Works), który przywróci całą partycję do poprzedniego stanu. Jest to naprawdę fajny program, który ustrzeże Cię przed ponowną instalką systemu gdy coś się uwali. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem Radka 8500LE Herculesa i najlepszym programem do kręcenia był Rage 3D Tweak. Niestety wymagał on instalacji :( . Ale zawsze możesz zrobić przed instalką Ghosta (np. z pakietu Norton System Works), który przywróci całą partycję do poprzedniego stanu. Jest to naprawdę fajny program, który ustrzeże Cię przed ponowną instalką systemu gdy coś się uwali. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi