adraw Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam szanownych kolegow!:) Mam takie pytanie (problem) jaki zestaw w miare "na chodze" mozna zlozyc do 2000zl. Komputer ma byc wykorzystywany dla potrzeb studenta (robotyka i informatyka) nie zalezy mi bardzo na grach chociaz czasami moze by sie zdarzylo w cos "przyciac";], komputer musi miec monitor LCD czyli juz na wstepie na "pudlo" zostaje okolo 1000zl i czy Koledzy pomogliby mi cos zlozyc czy doradzic?;> Moja wstepna specyfikacja: Ram 512mb (nie wiem jaki), Dysk niekoniecznie duzy pod warunkiem ze bedzie nagrywarka DVD - na ktorej mi zalezy... grafika, procesor i plyta glowna nie mam pojecia jakie.. :rolleyes: aha.. a moze lepiej troszeczke dolozyc i kupic laptopa tak do 2500zl? czy raczej nie pchac sie w to? co byscie zrobili na moim miejscu zrobili? co byscie wybrali i polecili? Z gory dziekuje za wszelkie info i pomoc :wink: Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jak nie do grania, to notebooka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adraw Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a jakiego laptopka byscie mi polecili do okolo 2000zl? jezeli jest w ogole w czym wybierac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...