S.W.A.T Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 tzn. ja sie chcialem zapytać bo sam bede robil :] mozesz wiecej fotek dac ? : ] plzd : d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Sorry ale nie mam zadnych fotek. Narazie wycialem dziure w sciance i bede musial sie bujnac do NOMi po jakis klej i wypytac tamtejszych uprzejmych pracownikow bo widze ze zaden z tu "doswiadczonych" moderow nie jest w stanie udzielic mi konkretnej odpwiedzi. Nie mam zamiaru znosic tych drwin - jak nie macie co robic Panowie to... znajdzcie sobie jakies konstruktywne zajecie. A Ty S.W.A.T - RESPECT! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 może mamy Ci jeszcze kupić glugana i wysłać? W każdym hipermarkecie znajdziesz na dziale ze śrubokretami... real, geant, caufland moze.. neiwiem.. napewno w kastoramach obi etc... Przecież to chyba oczywiste jak to że chleb kupuje się w sklepie z pieczywem :> Idź i zapytaj uprzejmych panów to Ci wcisną jakieś badziewie :D. Imho glueguny smierdzą.. ja tam kleję z użyciem lutlampy, szybko, tanio... trochę miłego zapachu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 jajo co jest lolq ? : > czy ktos mi wkoncu odpowiew ? : E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jesli bezposrednio przykleisz plexe do blachy z odpowiednio zeszlifowanymi krawedzimi bedzie ale max. 1 mm uskoku - tego praktycznie nie bedzie widac dlatego mam zamiar zdecydowac sie na takie rozw. tylko narazie nie mam kiedy sie za to zabrac - te Sw.! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ale mi wstyd. Dawno nie pisalem. Probowalem z GlueGun'em i siikonem ale.. kicha. Ktoregos dnia plexa sie odkleila. O_o Musze jakis porzadny kej kupic i to skleic. ;) Jaki klej polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Klej do szyb samochodowych. Takie czarne mazidło. Tylko sam się nie przyklej :P Można dostać w tubkach, koszt myślę że poniżej 20zł. No i starczy Ci na 100 albo i więcej takich okienek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matei Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Moja plexa o grubości 1cm wisi na sylikonie ponad rok i ma się dobrze. Pewnie miała za maly docisk przy schnięciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Moja plexa o grubości 1cm wisi na sylikonie ponad rok i ma się dobrze. Pewnie miała za maly docisk przy schnięciu.U mnie identycznie. Silikon sanitarny, trzyma jak skała, ale pod obciążeniem schło sobie to dobę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...