seba_evil Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam. Co zrobic, zeby Bartona 2500+ Mobile WinXP pokazywal jako Bartona, czy Athlona. Mam problem z uruchomieniem gier Lords of Everquest i Medieval Lords. Gry instaluja sie bez problemu i uruchamiaja sie do dema. Lords of Everquest pokazuje, ze jakies wyjatki stwarzaja problem. Na Athlonie 1700+ i Radeonie 9000 ida bez problemu. Obie maja wymagania procesora powyzej P3 1G i zastanawiam sie czy przyczyna jest nieroznawanie procesora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 napewno nie jest to przyczyną to ze gry niechodza to moga byc np. za stare sterowniki, proboj ze sterami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Update biosu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Bios będzie widział Twego Bartona zawsze jako unknown. Raczej nic tu nie pomoze wgranie nowego biosu. To mobilny procek i tak bedzie wykrywany. Nawet biosy merlina specjalnie modyfikowane pod NF7 widza tak ten cpu. Wg mnie szukaj rozwiązania wszędzie indziej tylko nie pod hasłem - unknown cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...