radzio27 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam Nie wiem dlaczego ale przestały mi chodzić wentylatorki(oba) w zasilaczu. Załączają się podczas grania kiedy rośnie temperatura,ale gdy spadnie to znowu sie wyłączają. Jest na gwarancji,i nie wiem czy mam już dzwonić i zgłaszać;) Prosze help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a słyszałeś kiedyś o automatycznej albo termicznej regulacji obrotów wentylatora ? masz tu przykładowy zasilacz chiefteca i poczytaj dokładnie co tam pisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nie zmienia to jednak faktu ze wentyl powinien sie krecic zawsze. prawdopodobnie ci sie zatarly i w idle napiecie jest za male by sie wentyl krecil nasmaruj je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...