Gość lukas_gab Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Cześć mam pytanie czy nie ma nic na przeszkodzie żebym skleił kable od zasilacza taśmą izolacyjną zamiast oplotek ?? oraz czy można zgiąc wpół na wzdłóż kabel ide i fdd i również skleić taśmą ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Można, a czemu nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Nie wiem ale napewno ide można łamać wpół nic sie nie stanie ani nie bedzie problemów z dyskami etc. ? bo jak mam wszystkie wtyczki zdejmować i nanowo zakładać to mnie bierze a tusz zle podłacze , a tak walne wsio tasmą i jes ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 kiedys tylko sie tak robilo. jeszcze 2 lata temu niikt nawet nie myslal o jakis oplotach. uzywalo sie kolorowej tasmy izolacyjnej. biezesz taka tasme ide robisz naciecie i rozdzielsza zyly grypami tak po 5 potem ladnie owijasz tasma. do tej pory mam kabel fdd w szufladzie tak zrobiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 dzięki do dzieła ! teasma i w ruchh ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam tak to wygląda tylko że sie to przytrafiło co jest na zdjęciu ... jak to zakleje tasmą to bedzie dobrze ? czy kabel do [gluteus maximus] jusz ... dyski i cd romy będą dobrze chodzić bez żadnych opóźnien ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 :lol: hehehehehhehehee dobre dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 z tego co wiem po jakims czasie tasma robi sie brzydka, i przy sciaganiu zostawia klej na kablach i strasznie sie kleja kable :blink: Arnie= mozesz pokazac jak ci wyszedł ten kabel od fdd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam tak to wygląda tylko że sie to przytrafiło co jest na zdjęciu ... jak to zakleje tasmą to bedzie dobrze ? czy kabel do [gluteus maximus] jusz ... dyski i cd romy będą dobrze chodzić bez żadnych opóźnien ??radze kupić nową taśme powinna kosztować 2-3zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ok dzięki kupie nie będe jadł przez tydzien ale wyskrobie te 3 zł ... a macie jakiś sposób żeby rozerwać tasme bez uszkodzen ?? ja to robiłem żyletką ... ( polsilver) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Na wszystkie tasmy chcesz taki oplot zrobic?? Ja sobie otatnio kupilem super tasiemki juz z oplotem za 20zł w tym do Hdd i Fdd i zastanow sie czy jest sens sie zajmowac sie takim czym, czy nie lepiej od razu juz cos gotowego kupic..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 gotowce gotowce a robić ni ma komu ... ale rozwarze... jak będe w dużym miescie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Wiesz jak bedziesz smigal zyletką to moze taniej jednak wyjdzie taka akasa http://allegro.pl/item94813554_akasa_ata_4...bieski_hdd.html ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 jak przecioles tylko jaedna zyle to bedzie ok. odizoluj ja tylko zeby zwarcia nie zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 IDE 80żyłowy kabel mod by PelzaK.. kilka lat temu... osobiśce nie polecam www.onixarts.prv.pl żyletką to proponuję sie golić (chociaż też odradzam :D ) a nie taśme ciąć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 mysle ze cos takiego http://allegro.pl/item101278247_kabel_hdd_...owany_45cm.html wystarczy, nie trzeba Ci zadnej akasy, ja mam takie http://allegro.pl/item100759169_kabel_ata_...xtra_cena_.html i jakos dzialaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...