loki_7777 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Podobne temat juz sa na forum ale z roku 2005 i odnosza sie do starszych sterownikow ati, a co w przypadku nowych 6.3? Co zrobic aby po zmianie wyswietlaczy nie zmieniala sie ta durna rozdzielczosc monitora?Atirefresh (o ile dobrze pamietam nazwe) nie dziala, przy uruchamianiu wywala jakis durny error i ustawia rozdzielczosc na 255hz:) Prosze o pomoc po szukalem ale nie moge nigdzie znalezc odpowiedzi na to pytanko. Radek 9000(wiem ze stary ale czasowo na lepszy mnie nie stac:). Wszystko zaczelo sie od zminy monitora 15 calowego na 17:( i rozdzielczosci 1024, kiedys na starym i 800X600 nie bylo takich problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jaka to jest rozdzielczosc 255hz? napisales tak zawile ze trudno zrozumiec... jesli chodzi Ci o to ze niezaleznie od ustawionego odsiezania ciagle jest 60hz? jesli tak to poszukaj we wlasciwosciach ekranu opcji DDC (lub DCC - nie pamietam dokladnie) i wylacz ja jesli to mozliwe - pod nia bedzie mozliwosc wybrania max rozdzilczosci i odswiezania - ustaw tam odpowiednio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 reforce <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki_7777 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 no tak w tym programie zamiast ustawionych 100hz pokazywalo 255hz:)dalem rade refreshlock i jest ok.pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...