Skocz do zawartości
tatrazl

Grafa Pod Agp, Oplaca Się?

Rekomendowane odpowiedzi

Narazie mam Radeona 9600pro, płyte niedawno kupiem asus k8n-e i nie chce jej odrazu wymieniać. Teraz czy opłaca się wymieniać grafike, oczywiście nowa też pod AGP, czy lepiej zaczekać rok jak bede zmieniał mobo i proca na nowe to kupić też grafe. Chyba że jest coś pod AGP szybkiego np. Geforce 7600, 7800.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze że mania SLI robi swoje - już lepiej kupić 1x7900GT/1800XT - wyjdzie taniej a wydajność niemal identyczna >>>test<<< (raz lepsze jest SLI raz pojedyńcza karta). A co do kupna X800GTO to raczej nie znajdziesz za 600zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm rok na 9600Pro........ Zalezy jakie masz wymagania, jezeli wystarcza ci granie na low/med 800x600 to spox jednak jezeli wolisz grac w 1280x1024 / 1024x768 high/med to radek za jakis czas zacznie marudzic.. ba on juz marudzi na takich ustawieniach ;) . Wszystko zalezy od tego na jakich ustawienich chcesz grac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1024/768 tylko na takich gram.

No to męczarnia na takich detalach. Jak się zastanowisz czy chcesz teraz zmienić grafikę czy za rok to napisz. Bo nowe gry nie ma co ukrywać będą się cięły, albo będą chodzić na minimalnych detalach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra kupiłbym coś tylko że za 2 miechy. Powiedzcie mi ile dadzą mi za tego radeona i co polecacie tak do 600zł. Jeszcze musze kupić dysk także grafa musi poczekać. Jest to Sapphire Radeon 9600Pro 128/128, memory 446MHz, Core 400MHz ( u mnie działa na core- 500MHz, memory 550MHz.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi