spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 A Panowie Mendy powinni palowac gnoji po nerach z calej piczy a nie rozkladac rece! U nas kolo akademikow to strach chodzic bo oberwiesz od nastoletnich dresow, stracisz zeby, komorke, mpmana i co tam jeszcze masz. A gliny co na to? Ze sa nieletni i ze nic na to nie poradza, ze trzeba poczekac az dojda do 18-stki! Curva, jakby taki pirdolony smarkacz gimnazjalista sikal krwia przez tydzien po takiej policyjnej akcji to by wiecej lapy na studenta nie podnosil... :evil: Wrrr, ponioslo mnie :x. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 dlatego jestem za wprowadzeniem kary śmierci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja rowniez sie pod tym podpisuje! Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 nienawidze taki sqrv.ieli jak ci z programu lub takie dresy napadajace np. na michalaka najlepszy przyklad..potrzeba nam supermana albo jakiegos spidermana kurde.....:)Mam leprzy polysł ... <font color="#FF0000">[ciach!]</font> , moze zlozymy sie wszyscy po trochu i zorganizujemy czerwone brygady.Lepsze to od supermana - jest tego pelno i jest zorganizowane , ma cicha aprobate panstwa - stosunkowo niedrogie i bezlitosne ;] . Troche nie trafiona nazwa ale w pełni popieram, oczywiście niektórzy uważają takie metody za powrót starego ustroju, ale gdyby w każdym mieście po kilkunastu takich gnojków "zaginęło" w tajemniczych okolicznościach to od razu by się spokojniej zrobiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Primo-przywrocic kare smierci Secundo-wieksza wladza dla policji Po trzecie;]-ludzie, wiecej odwagi, oni sa silni bo sa w grupie, my tez powinismy sie laczyc i lac ich a nie oni nas!. Dlatego tez nie powinismy sie bac paru drechow tylko lapac za co sie da i palowac bo lbie az do krwi. A te lolki z poprwawczaka to bagnet, i postawic na rynku, tak na pokaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawuś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Dobrze "śmieci wyrzucić" nie brudząc sobie rąk więc tłuc pałami niema co. Kara śmierci, likfidacja "znikomej szkodliwości społecznej", redukcja kosztów utrzymania więźnia co było wspomniane wcześniej i Tryb expresowy spraw karnych. Paszczu popieram..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 dzisiaj obejrzałem ten program na TVP2 i jestem przerażony, najbardziej wqrzał mnie taki gościu co : "dużo kasy wydaje na dobre ubrania ; wiecie Najk i Adidas" albo jak sie cieszyli opowiadając o pobiciach, kradzierzach itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 obejzalem dzis ten program z nich juz nic dobrego nie bedzie szkoda ino trudu i kasy na nich :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja bym ich zagazował albo wysłał do IRAKU aby tam sobie kroili Saddama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Też jestem za, ale tkie działania mają podobno zły wpływ na gospodarkę, bo zwiększają bezrobocie.nie, jesli ta praca bedzie zakopywanie rowow ktore sami wykopia :D :D :D :D :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chodze ciach!e w grupach. Raz 10 drechow obskoczylo mnie i kumpla, jemu na 200 zeta strat oszcowano mi zajebali prawie przeterminowany mieieczny i karte tel z 0 impulsami, ale taki drech sam do ciebie nie podejdzie chyba ze ma z 2m i widac ze jedzie na sterydach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Programu nie oglądalem, ale wyobrażam sobie mniej wiecej...byly juz takie programy. Jedyna rada to lać takich 12 h na dobe a jak sie obudza to znowu, no niewiem albo powszczepiać im jakies mile :P wirusy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 porazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Wczoraj byla powtórka. Najlepszy był cytat "Ja sie Nieba niespodziewam. Pójde do piekła, zakrece Szatana i będę rządził..." I widać po nich, żadnych wyrzutów sumienia... Mało, oni są z tego dumni... Już widzę jak ich reputacja wzrośnie po odsiedzeniu wyroku... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...