Aln Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam. Ściągnąłem jakiś plik na pulpit w przekonaniu że jest to tapeta, niestety. Okazało się że jest to plik exe. Nie mogę teraz go usunąć bo pisze mi że jest używany przez inną osobę lub program. Co robić pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paragon Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam. Ściągnąłem jakiś plik na pulpit w przekonaniu że jest to tapeta, niestety. Okazało się że jest to plik exe. Nie mogę teraz go usunąć bo pisze mi że jest używany przez inną osobę lub program. Co robić pomocy!! Darmowy program "Unlocker" z pewnością rozwiąże problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMeR Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgadzam sie Unlocker to świetny programik! Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgadzam sie Unlocker to świetny programik! Polecam!Unloker nie poradził sobie niestety ale usunął mi ten plik program Max Delete i polecam go wszystkim. Dzięki za porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...