Gość evo4 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 chodzi mi o to, które sterowniki do DWL 510 będą najlepsze a mianowicie takie przez które karta nie będzie miała słabego sygnału, wiem że takie są, /nawiasem: kiedy wgrrałem pewne sterowniki z DLink.pl to siła sygnały była dobra a szybkość 5,5 mb a zawsze miałem 11/mb i świętną siłę sygnału, więc proszę o pomoc które najlepiej będą pasować właśnie do tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 chodzi mi o to, które sterowniki do DWL 510 będą najlepsze a mianowicie takie przez które karta nie będzie miała słabego sygnału, wiem że takie są, /nawiasem: kiedy wgrrałem pewne sterowniki z DLink.pl to siła sygnały była dobra a szybkość 5,5 mb a zawsze miałem 11/mb i świętną siłę sygnału, więc proszę o pomoc które najlepiej będą pasować właśnie do tej karty. Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem ale ta prędkość przesyałania danych według mnie nie zalezy od sterowników tylko od admina <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 mi nie chodzi o predkosc neta, tylko o to ze karta czsami dziala tak jakby byla wylaczona czyli wogole, ; ] i zanim wlaczy zaplon to minie chwile, i potrzebuje jakies stery ktore nie maja takiego problemu, jezeli ma lub mial stycznosc z ta karta to prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...