welyk Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 a to kurde cfaniaki te sklepikarze.... bo tak patrzyłem po sklepach i czesto sa P5LD2 i P5LD2/C jako oddzielne pozycje cennikowe (oczywiście /C jest droższa o ok 10%).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowxxz96 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Może mnie ktoś oświecić jak to jest z tymi dzielnikami pamięci na intelu? <_< Na AMD ustawiłem dzielnik jaki chciałem i śmigało.W asusie P5LD2-VM - 945G z celeronem D 352 i corsair 667MHz 2x512 w dualu nie mogę :sad: . Normalnie pamięci chodzą równo z fsb x 4 czyli 533Mhz, gdy jade z fsb do 148 MHz jest ok a przy 149 dzielnik sie obniża (podwyższa?) a efekt jest taki że takty pamięci sie obniżają i do tych 667 nie mogę dojechać :mur: a przy zintegrowanej grafice szybsza pamięć = więcej klatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 znowu mam pytanie o BIOS do P5LD2... mianowicie o 1207. we wczesniejszym biosie 11xx mogłem (oprócz właczenia Q-Fan Control) ustawiac jeszcze trzy tryby pracy tego ustrojstwa... krótko mówiąc od najbardziej wrazliwego na podnoszenie sie temperatury do najmnniej wrazliwego. czy w biosie 1207 tego juz wogole nie ma czy jest w jakis sposób ukryte? bo nie widze tego :/ mam nadzieje ze jeszcze ktoś tu zaglada i dostane rozsądną odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Star Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 jaki bedzie najlepszy BIOS do podkrenia E6300 tak na FSB 333 jezeli da rade (GoodRAMy 2x1GB 667 mhz mam ) prosze pilnie o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 heja ma ktos jeszcze p5wd2 (ale gołą bez -e bez premium itp) potrzebuje rodzaju kondensatorow ktore sa w sekcji zasilania proca (te w rządku kolo mosow) jak bedzie ktos wiedzial niech napisze jakiej pojemnosci i napiecie ;] dzienx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Oj, oj, oj - brednie.... Płytke Asus P5LD2-SE, używam intery (dzwiek + lan)...and FSB 350MHz i jakos wszystko działa jak trzeba. Na poczatku jak czytalem to troche zmartwilem sie ze takie cos kupilem (z powodu funduszy jak zawsze ;D) ale teraz widze ze nie jest tak źle.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...