mkarotka Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 aktualnie mam dwie kości ramu 1) HYNIX 256MB DDR 333MHz CL2.5 2) HYNIX 256MB DDR 266MHz CL2.5 chce dokupić jeszcze 512MB ramu ale nieweim co dokupić :? i którą kość wywalić bo mam tylko 2 sloty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPDAR Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Sprzedaj te dwie kostki co masz i kup 2X512MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 odrobinke sie podczepie - ostatnio mam straszne boje z ram-em.. posiadam adat-e 512 (400MHz 2.5) ktora kupiem razem z plyta i chodzi bez problemu z takimi ustawieniami - zapragnelem dodatkowych 512 - wiec poczatkowo ze sklepu przynioslem rowniez adat-e i niestety pamiec sypala bledami (sprawdzilem 2 egz.) dostalem twinmos-y i dalej bledy.. Czy cos jest nie tak z nowszymi pamieciami i starszymi plytami? (nie doszedlem nawet do testowania w dualu - pamieci same sypia bledami). Umowilem sie ze podjade z komputerem i na miejscu bede testowal pamieci... zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkarotka Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Sprzedaj te dwie kostki co masz i kup 2X512MB. Narazie niemam tyle kasy zeby sobie kupić 2X512MB więc chciałem sprzedać jedną 256MB i dołożyć trochę i kupić 512 - ale niewiem którą sprzedać i jaką kupić aby się niegryzły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Sprzedaj tą 266, bo jak wiadomo 333 działają również w dół czyli na 266 będą też chodziły :P No i kup te 512 400mhz hynixa, tylko moze byc problem ze ruszeniem (zalezne od plytki :P ) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkarotka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) mam płytę Chaintech 9VJL3 ; czy pod tą płytą będą działać pamięci 400MHz ?? Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez mkarotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...