Kagan Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam. Wie ktoś gdzie można znalezc sterownki do s3 trio pod winxp??? Jeśli tak to proszę o linka. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A masz do 2K ??? Mogą też pod xp działać ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A masz do 2K ??? Mogą też pod xp działać .......też nie mam :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 XP ma wbudowane juz steroniki pod ta karte. Kiedys przez pewnien czas siedzialem na Virge'u na XP i nie bylo to przyjemne ale po wylaczeniu wszystkich bajerow jakos to ciagnelo ale np. przegladarka potrafila sie zacinac :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 XP ma wbudowane juz steroniki pod ta karte. Kiedys przez pewnien czas siedzialem na Virge'u na XP i nie bylo to przyjemne ale po wylaczeniu wszystkich bajerow jakos to ciagnelo ale np. przegladarka potrafila sie zacinac :).no ja nie moge przewinąć na dół bo mam wtedy pokaz slajdów :lol: ale jak daje na właściwości to mi to jej nie wykrywa jako s3 trio tylko jako nieznaną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...