piotrus337 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Nie wiem co się stało z moją kartą graficzną, pulpit mi wyświta, a jeśli chcę odpali grę, to w momęcie gdy pojawiają się efekty wyskakuje alert: Sterowniki wysyłaja informacje do akceleratora bez odzewu....czy coś wtym stylu, do tego zwiesza mi się komputer!!! Co się dzieje...mój sprzęt to P4 2,66 GHz, 512 MB Ram, dysk 133 ata, płyta Gigabite 400, karta ATI Radeon X 550 DVI, TV OUT, 256 RAM!!! Proszę o rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Slaby zasilacz? Jakiej firmy? Grzejaca sie karta? Jak wyglada sprawa z radiatorem na karcie? Goracy czy zimny? Pamieci parza? Wentylowana buda? Zmieniales z nv na ati? Wyczysciles system ze sterownikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus337 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a więc nie wiem czy karta jest gorąca, ale to nie ma nic do rzeczy, jezeliby się przepaliła, nie wyswietlałby się pulpit, mam dobrze wentylowaną budę, zasialacz 300 W, a co do karty z zewnątrz, czyli przy wyjściu na monitor, zimna, formatowałem już z myślą o zlikwidowaniu usterek!!! Co się dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz. :rolleyes: W spoczynku ( 2d ) karta nie wymaga takiego chlodzenia jak podczas gry. Zle zalozone chlodzenie i masz juz problem. Ale bardziej bym obstawial gowniany zasilacz. Poza tym nie odpowiedziales czy przesiadles sie z geforce'a :evil: Smieci w postaci sterownikow tez potrafia namieszac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat02 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Miałem ten sam proble rozwiązanie o dziwo było bardzo łatwe aczkolwiek hamski mianowicie okazało się że radiator na karcie jest źle polączony pastą z procem i gdy uruchamiałem giere to niestety wszystko się wieszalo koszt naprawy to około 10 zl może to również byc wina zasilacza 300W to na te czasy troche za malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...