Adler91 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) A więc tak, zakupiłem już EPoX 9NPA Ultra i Athlon 64 3200+ Vienice, doidzie do tego jeszcze GF 7600GS albo GT, PDP Patriot KH 2x 512MB, dysk Samsunga 80GB na SATAII, Lite-on LS. Mam dyleman który zasilacz wybrać, ten X-connect wtedy bym miał porządek w kablach ale nie wiem czy to dobra marka albo ten Chieftec bardziej znana firma. Co mi doradzicie?? I wogóle co sądzicie o takim zestawie?? Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Adler91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hej koledzy pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 kup TĄ zasiłke, a zestaw może być ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 za mały dysk zawalisz go w tydzień weź min 160Gb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekCzek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 za mały dysk zawalisz go w tydzień weź min 160Gb...a co to ma do zasilacza ??:| ps. ten tagan to bardzo dobry wybór ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a co to ma do zasilacza ??:| przeczytaj najpierw pierwszy post a dopiero poźniej sie wypowiadaj... I wogóle co sądzicie o takim zestawie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a co myślicie o tych zasilaczach z budą Chifteca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...