Skocz do zawartości
kris_2021

kazaa i znikajace pliki

Rekomendowane odpowiedzi

a ile masz wolnego miejsca ?? jak ok 600Mb i ściągasz film 600 to sie niedziew ......

kazza lubi rzerwować miejsce zanim jeszcze sciagnie (zabiera 600Mb) na plik który ma 600Mb ... jak masz mało miejsca ...:-( to klops nie ma rezerwacji i pliki uciekaja ....

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie: przeinstalowalem kazee na jakas 2.0.2 z hackiem itd... importowalem pliki dat ze starej kazyy, jeden dociagnal sie do konca, pokazalo sie 'completed' i tyle. nie zamienil sie na mp3. zostal dat. co jest? wszystkie mi sie tak beda teraz robic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zazwyczaj jak ci sie zawiesi komp, to pozniej sie odpala scandisk, ktory kasuje ci (mi) te duze .dat y z kazy , wiec jesli nie przeskanujesz to spokojnie sie sciagaja dalej (u mnie dziala 10/10)

dzieki

a co zwieszaniem kompa kazaa ma wplyw na to?

ma ostatnio sciagalem sobie film co prawda imeshem ,ale to w sumie to samo, tyle, ze imesh jest szybszy, ale niewazne, w kazdym razie mialem nieoczekiwanego reseta kompa i plik 500/700mb poszedl sie je*ac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w temacie.kazdy restart lub zawieszenie kompa powoduje znikniecie plikow ktore wlasnie sciagam z kazy.mozna cos z tym zrobic?i czy kaza moze byc przyczyna wieszania sie kompa?

Będzie tak zawsze niezależnie od tego ile masz miejsca na hdd i czy użyjesz scandisk'u, nawet gdyby ten plik się nie skasował to w większości przypadków jest on uszkodzony i ściągnięcie go do końca nic Ci nie da, możesz sobie te pliki odzyskać jakimś programem (np. easy recovery) i spróbuj potraktować je dat repair'erem, będzie twierdził że nie można ich naprawić, analogicznie jest w każdym download manager'ze, który support'uje resume, jak się nie skasuje i ściągasz taki plik do końca to i tak jest on uszkodzony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi