kris_2021 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 jak w temacie.kazdy restart lub zawieszenie kompa powoduje znikniecie plikow ktore wlasnie sciagam z kazy.mozna cos z tym zrobic?i czy kaza moze byc przyczyna wieszania sie kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 a ile masz wolnego miejsca ?? jak ok 600Mb i ściągasz film 600 to sie niedziew ...... kazza lubi rzerwować miejsce zanim jeszcze sciagnie (zabiera 600Mb) na plik który ma 600Mb ... jak masz mało miejsca ...:-( to klops nie ma rezerwacji i pliki uciekaja .... Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 zazwyczaj jak ci sie zawiesi komp, to pozniej sie odpala scandisk, ktory kasuje ci (mi) te duze .dat y z kazy , wiec jesli nie przeskanujesz to spokojnie sie sciagaja dalej (u mnie dziala 10/10) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 u mnie tak czesto jest :/ FAK raz ialem 600mb/700 i #$%^*& i tak kilka razy :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_2021 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 zazwyczaj jak ci sie zawiesi komp, to pozniej sie odpala scandisk, ktory kasuje ci (mi) te duze .dat y z kazy , wiec jesli nie przeskanujesz to spokojnie sie sciagaja dalej (u mnie dziala 10/10)dzieki a co zwieszaniem kompa kazaa ma wplyw na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 mam pytanie: przeinstalowalem kazee na jakas 2.0.2 z hackiem itd... importowalem pliki dat ze starej kazyy, jeden dociagnal sie do konca, pokazalo sie 'completed' i tyle. nie zamienil sie na mp3. zostal dat. co jest? wszystkie mi sie tak beda teraz robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 zamień w commanderze rozszerzenie na mp3 i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ok, ale co mam tak wszystkie pliki zamieniac? wlasnie drugiego mi nie zapisal normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Tak, bedzie ci sie tak robic. A na dokladke jak sobie cos pokombinujesz z partycjami to tez takie numery sie moga zdarzac, nawet bez importu ze "starej" kazy do "nowej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 jak nie zamienisz to tesh winamp ruszy, ale lepiej mieć naze *.mp3 niż download5384578435385832458435832.dat :wink: , to sie zdarza nawet przy normalnym sciaganiu, częściej z filmami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Na "oprogramowanie" to dać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 zazwyczaj jak ci sie zawiesi komp, to pozniej sie odpala scandisk, ktory kasuje ci (mi) te duze .dat y z kazy , wiec jesli nie przeskanujesz to spokojnie sie sciagaja dalej (u mnie dziala 10/10)dzieki a co zwieszaniem kompa kazaa ma wplyw na to? ma ostatnio sciagalem sobie film co prawda imeshem ,ale to w sumie to samo, tyle, ze imesh jest szybszy, ale niewazne, w kazdym razie mialem nieoczekiwanego reseta kompa i plik 500/700mb poszedl sie je*ac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 mialem to samo ale w morpheuszu ale jakos qrde na kazie mi sie to nie zdazylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jak w temacie.kazdy restart lub zawieszenie kompa powoduje znikniecie plikow ktore wlasnie sciagam z kazy.mozna cos z tym zrobic?i czy kaza moze byc przyczyna wieszania sie kompa? Będzie tak zawsze niezależnie od tego ile masz miejsca na hdd i czy użyjesz scandisk'u, nawet gdyby ten plik się nie skasował to w większości przypadków jest on uszkodzony i ściągnięcie go do końca nic Ci nie da, możesz sobie te pliki odzyskać jakimś programem (np. easy recovery) i spróbuj potraktować je dat repair'erem, będzie twierdził że nie można ich naprawić, analogicznie jest w każdym download manager'ze, który support'uje resume, jak się nie skasuje i ściągasz taki plik do końca to i tak jest on uszkodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 chyba nieten dzial :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...