Ozzi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam jak w temacie karta GF FX5900XT wyswietla pionowe paski i po 5 sek czarny ekran :( Prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgadne że podkręcałeś karte i ją ubiłeś. Nie opłaca sie jej naprawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 nie zgadles, nigdy nie byla podkrecana za to prawdopodobnie pad zasilacza (i to CHIEFTEC-a) ja zalatwil :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Akurat FX5900XT to tak normalnym podkrecaniem zabic go ciezko, wiem bo mialem takie cos z vmodem :). Jak naprawa do 100 zika to sie oplaca np w mtec. Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Tak ale oni sa w SIEDLCACH i nie odpowiadaja wogole na mail-e i gg jak to wyslac bezpiecznie moze ktos powie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Szukaj, nie chce mi sie po raz n-ty pisac tego samego.... juz z 3 razy w tym dziale pisalem gdzie naprawic karte w wawi-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...