Skocz do zawartości
case

1700+ JIUHB brązowy !!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

ma ktos lub widzial to cudo ????

oznaczenie JIUHB 0252 czyli 52 tydzien i uwaga brazowy laminat !

na roznych zachodnich forum ludzie pisza ze kreci sie to super

ktos nawet tu zapodal screna z 1700+ na 2.5GHz !!!!!!!!!!

ja zlatalem caly wroclaw i same B0 z 51 tygodnia zalegaja :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma ktos lub widzial to cudo ????

oznaczenie JIUHB 0252 czyli 52 tydzien i uwaga brazowy laminat !

na roznych zachodnich forum ludzie pisza ze kreci sie to super  

ktos nawet tu zapodal screna  z 1700+ na 2.5GHz !!!!!!!!!!

ja zlatalem caly wroclaw i same B0 z 51 tygodnia zalegaja  :?

brązowy laminat??

a te 0,13 um jaki maja laminat?? ja widziałem je w jasnobrązowym laminacie, nie wiem jaka seria tamtych byla..

ale jak taka gradka @oc przeszla mi koło nosa to nawet mi nie mow :|

Miałem go w łapkach i "wypuściłem" :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koles ktory to robi to jakis maniak :twisted:

>Btw guys I flashed to 2b01 bios set command rate to 2t and guess what >100% stable at 2602 MHz @ 2.1V 15°C water

jak dociagnie do 2* nominalne MHz to jest kurde mistrz swiata 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wyście k...a mać poszaleli ??? :) Ledwo pozbyłem się 2000xp+ palomino i mam 1700xp+ 0,13 a0. Po jakimś czasie dowiaduję się że już jest B0 co się lepiej kręci. No to biorę i go właśnie dziś zamówiłem.

A teraz k...a czytam o jeszcze nowszym... Ludzie ja już wszystkim powsadzałem swoje części składając kompy!!! Nie mam więcej chętnych i nie wcisnę kolejnego procka i płyty (jako nowe of kors)!!! Cholera...

A jeszcze ktoś pisze o C0... normalnie ręce opadają... I pewnie jak tylko uda mi się pozbyć tego b0 (51) i w końcu znajdę b0 (52) to już dawno będzie nowy "jeszcze lepiej podkręcający" się 1700xp+...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysyłałem dzisiaj maila do WGK i oni odpisali:

Witam,

w ofercie nie zostało jeszce zmienione 0,18 microna na 0,13 ponieważ zdażają sie jeszcze parte starych porcesorów. W 99% przychodzą do nas procesory wykonane w technologii 0,13 mocrona. Co do pewności z jakiej partii będzie pochodził konkretny egzemplaz nie jesteśmy w stanie zagwarantowac ze to będzie ta konkretna partia o jaką panu chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisys , nio a ja o b0 sie dowiedzialem jak juz koles wyslal mi paczke z 0.13 aiuga i teraz moglem odwolac ale tez sie balem ze dostane negatywa (coz trudno) kupie b0 i zanim przyjdzie paczka znow bedzie nowy hyhy, ale to dobrze, sprzedam tego za jakis czas jak to sie troche ustabilizuje i sytuacja bedzie klarowna - mysle ze tak bedzie najrozsadniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...