case Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ma ktos lub widzial to cudo ???? oznaczenie JIUHB 0252 czyli 52 tydzien i uwaga brazowy laminat ! na roznych zachodnich forum ludzie pisza ze kreci sie to super ktos nawet tu zapodal screna z 1700+ na 2.5GHz !!!!!!!!!! ja zlatalem caly wroclaw i same B0 z 51 tygodnia zalegaja :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ma ktos lub widzial to cudo ???? oznaczenie JIUHB 0252 czyli 52 tydzien i uwaga brazowy laminat ! na roznych zachodnich forum ludzie pisza ze kreci sie to super ktos nawet tu zapodal screna z 1700+ na 2.5GHz !!!!!!!!!! ja zlatalem caly wroclaw i same B0 z 51 tygodnia zalegaja :? brązowy laminat?? a te 0,13 um jaki maja laminat?? ja widziałem je w jasnobrązowym laminacie, nie wiem jaka seria tamtych byla.. ale jak taka gradka @oc przeszla mi koło nosa to nawet mi nie mow :| Miałem go w łapkach i "wypuściłem" :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 koles ktory to robi to jakis maniak :twisted: >Btw guys I flashed to 2b01 bios set command rate to 2t and guess what >100% stable at 2602 MHz @ 2.1V 15°C water jak dociagnie do 2* nominalne MHz to jest kurde mistrz swiata 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja wszystkie jakie dzisiaj we wrocku ogladalem box/oem mialy zielony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 A mnie wlasnie idzie paczka z xp17 aiuga 013... i chyba sie troszke pospieszylem , bede go opylal ale pojdzie bo duzo ludzi chce kupic. I wtedy poszukuje takowego b0 brown :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Czy wyście k...a mać poszaleli ??? :) Ledwo pozbyłem się 2000xp+ palomino i mam 1700xp+ 0,13 a0. Po jakimś czasie dowiaduję się że już jest B0 co się lepiej kręci. No to biorę i go właśnie dziś zamówiłem. A teraz k...a czytam o jeszcze nowszym... Ludzie ja już wszystkim powsadzałem swoje części składając kompy!!! Nie mam więcej chętnych i nie wcisnę kolejnego procka i płyty (jako nowe of kors)!!! Cholera... A jeszcze ktoś pisze o C0... normalnie ręce opadają... I pewnie jak tylko uda mi się pozbyć tego b0 (51) i w końcu znajdę b0 (52) to już dawno będzie nowy "jeszcze lepiej podkręcający" się 1700xp+... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 A moze jest na WGK? Kto kolwiek widzial kto kolwiek wie? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 wysyłałem dzisiaj maila do WGK i oni odpisali: Witam, w ofercie nie zostało jeszce zmienione 0,18 microna na 0,13 ponieważ zdażają sie jeszcze parte starych porcesorów. W 99% przychodzą do nas procesory wykonane w technologii 0,13 mocrona. Co do pewności z jakiej partii będzie pochodził konkretny egzemplaz nie jesteśmy w stanie zagwarantowac ze to będzie ta konkretna partia o jaką panu chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Dzisys , nio a ja o b0 sie dowiedzialem jak juz koles wyslal mi paczke z 0.13 aiuga i teraz moglem odwolac ale tez sie balem ze dostane negatywa (coz trudno) kupie b0 i zanim przyjdzie paczka znow bedzie nowy hyhy, ale to dobrze, sprzedam tego za jakis czas jak to sie troche ustabilizuje i sytuacja bedzie klarowna - mysle ze tak bedzie najrozsadniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 no to kuna ja zaczekam korci mnie juz 0,13 na maksa ale zaczekam pierw plyta epox 8rda+ :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 za 3 tygodnie wychodzą Bartony :) więc juz powinna sie ostatecznie sprawa z steepingami zaczac konczyc :) najpeipiej brac te z seri JIU(G,H)B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 btw. daj linka do tego gościa ..,. forum czy coś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...