Pride Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam! Mam 2 koscie RAM: Jedna NO-Name 512MB; 400; CL 3,0 Druga Twinmos 512; 400; CL 2,5 No i tak RAMy osobno działają ale gdy da się je 2 naraz to wykrywa tylko jedną i całość = 512MB. Czy może to być spowodowane? Proszę o szybką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 zmień tymingi dostosuj je do słabszej kości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hmm ale gdzie? W biosie nic takiego nie widziałem... jedynie co było to napięcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hmm ale gdzie? W biosie nic takiego nie widziałem... jedynie co było to napięcie... alt+f1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 no i jak mowilem du** nie ma czegoś takiego w biosie... a o co ci chodzi z tym ALT+F1 to nie mam pojęcie.... Moze ci chodziło o pomoc w biosie ale u mnie to jest samo F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) ctrl+f1 na glownym ekranie biosu pozniej do frequency/voltages instrukcja obslugi plyty nie boli, jak sa dwustronne to mozliwe ze nie beda dzialac albo wogle albo przy 2t Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...