konnik_tl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) witam!! mam następujący problemik - od kilku dni usiłuje wgrać bios do sapphire 9550 od 9600 pro. niestety za każdym razem wyskakuje następujący komunikat na końcu: data not erased edytuje flashromem przy pomocy komendy -p -f -sst 0 coś.bin(lub .rom) czy ktoś wie czego może to być przyczyna?? jak wgrać biosik?? w temacie o 9550 już szukałem i pytałem lecz nie znalazłem odpowioedzi więc mnie tam nie kierujcie. dzięki za pomoc!!!!!!!! Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez konnik_tl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Poszukaj tutaj: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22dat...sed%22+bios&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 już sobie poradziłem - wystarczyło ominąć komende -sst dziwne bo z nią nawet na uszkodzoną grafe powinno wgrać a nie chce nawet na sprawną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...