kanurwa Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jak w temacie, kumpel zamówił w Komputroniku już miech temu i nic :evil: Teraz szuka gdzie by tu jeszcze można kupić, dodam, że w Siriusie też nieosiągalna, ma radka 9700Pro i P4 a tu qrna nie ma płyt z AGPx8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nie da rady. Z tego co wiem to nawet w stanach jest bardzo ciężko nieosiągalna. Natomiast MSI i Gigabyte jeszcze jakoś w miarę są dostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Aaaa to pewnie ta co do Lancera pojechala ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nie da rady. Z tego co wiem to nawet w stanach jest bardzo ciężko nieosiągalna. Natomiast MSI i Gigabyte jeszcze jakoś w miarę są dostępne.A gdzie mozna kupić MSI, bo z tego co się orientuje to Gigabyte jest ciężko podkręcalny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Za niesamowcie duże pieniądze widziałem takiego w PCProjekt.pl Sam szukam w normalnej cenie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ma radka 9700Pro i P4 a tu qrna nie ma płyt z AGPx8.Widze że marketing działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 e!Gr00bY: Wielkie dzięki za namiary - zamówienie jutro-dostawa w poniedziałek. Majdan- nie chodzi o marketing :lol: wiadomo, że nic nie ma jeszcze na AGPx8 i najnowszy dire.. ale gość dostał trochę dodatkowej kasy i chciał kupić co nowego a jak ma kartę to warto mieć też płytkę potem wymieni procka i cool. A marketing to podstawa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 e!Gr00bY: Wielkie dzięki za namiary - zamówienie jutro-dostawa w poniedziałek. Majdan- nie chodzi o marketing :lol: wiadomo, że nic nie ma jeszcze na AGPx8 i najnowszy dire.. ale gość dostał trochę dodatkowej kasy i chciał kupić co nowego a jak ma kartę to warto mieć też płytkę potem wymieni procka i cool. A marketing to podstawa :lol: Jakto nic niema na AGP 8X jest już mnóstwo kart AGP8x tak samo jak DX9 ale chyba Ci chodziło o oprogramowanie tak?No więc z tego co wiem nie musi być specjalne oprogramowanie żeby wykorzystywało AGP8x . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...