marjuszo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam Mam uszkodzoną płytę główna Abit(uszkodzony mikrorezystor), chciałbym ją oddać do naprawy(juz jest po gwarancji), nie chciałbym nieść jej do pierwszego lepszego sklepu komputerowego bo przecież bede musiał im płacić jedynie za pośrednictwo. Chciałbym ją wysłać bezpośrednio do jakiegoś serwisu, ktory się tym zajmuje.Stąd moje pytanko, czy znacie adresy dobrych firm zajmujących się naprawą takiego sprzętu??? Z góry dzieki za podpowiedzi :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 odezwij sie do abita :) powinni Ci doradzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Abit to swoją drogą, wolałbym jakiś serwis z Wawy lub Lublina ewentualnie gdziekolwiek w Polsce...aby było szybko i sprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 tak więc byłem w sklepie komputerowym i powiedzieli mi.....że płyta zepsuta po okresie gwarancji jest juz do ..........wyrzucenia!!!!!!!! przecież chodzi tu tylko o mały rezystor by go wlutowac w płytę. Czy miał ktoś podobny problem i kontaktował się już z Abitem w polsce? Wysyłał juz ktos do nich uszkodzoną plytę na własną rękę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/item94971044__profes..._glownych_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 rosolini jestem twoim dłużnikiem :) oby naprawili mi to co chcę WIELKIE DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 nie ma sprawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...