Skocz do zawartości
Maniek230

Jaką Kupić Gf 6600gt 256 Czy Gf 6600gt 128?

Rekomendowane odpowiedzi

haha nie ma prawie gier ktore wykozystuja ps3 a jak sa to bardzo slabo wykozystuja ta technologie

Narazie nie ma wiele-chociaż Far Cry w 3.0 wygląda pięknie, ale poczekaj trochę to jeszcze moje słowa wspomnisz. Edytowane przez Cezary666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie OK. Ja też uważam, że X800GTO jest dobra-to nie podlega dyskusji. Brakuje jej tylko obsługi Pixel Shader i Vertex shader w wersji 3.0, a zapowiada się wiele ciekawych tytułów dla tych wersji. X800GTO obsługuje Direct 9.0, a 6600GT w wersji 9.0c. Dopiero ATI seria X1xxx obsługuje te standardy. To chyba wszyscy wiemy.

Oczywiście w nowe tytuły też se pograsz, ale już nie zobaczych tego co mają do pokazania. Bedziesz musiał się zadowolić shader'ami w wersji 2.0, aróznica jest i to kolosalna.

nie OK. Ja też uważam, że X800GTO jest dobra-to nie podlega dyskusji. Brakuje jej tylko obsługi Pixel Shader i Vertex shader w wersji 3.0, a zapowiada się wiele ciekawych tytułów dla tych wersji. X800GTO obsługuje Direct 9.0, a 6600GT w wersji 9.0c. Dopiero ATI seria X1xxx obsługuje te standardy. To chyba wszyscy wiemy.

Oczywiście w nowe tytuły też se pograsz, ale już nie zobaczych tego co mają do pokazania. Bedziesz musiał się zadowolić shader'ami w wersji 2.0, aróznica jest i to kolosalna.

Wymyśl coś nowego, a nie pisz dwa razy tego samego :| :|. Po prostu poczytaj testy i potem coś pisz <_< <_< :mur:. Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest tak ze masz prawie dwukrotna wydajnosc... Bedzie przyrost ale napewno nie ~100% A za rok dokupywanie 2 6600 GT dla mnie tez jest niezbyt dobrym pomyslem. Lepiej wydac raz a porzadnie ,potem ja sprobowac opchnac i ta kase co bys wydal na drugi 6600 dolozyc i kupic cos lepszego. Za rok zupelnie inaczej bedzie z cenami tych mocniejszych kart...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NAPRAWDE POLECAM RADKA X800 GTO 256/256 ... właśnie go włożyłem i zkonfigurowałem i jade na 1024x768 na f.e.a.r na full detal ..nie mówiąc o most wanted i innych nowościach....naprawde super sie kreci i wogóle..jestem zaodowolony :D :D :D :D :D :D :D Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi