COPS Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Od paru dni jak podpinam moj odtwarzacz mp3 pod usb - wyswietla sie na wyswietlaczu informacja -error file system. Nie moge wejsc do niego, nawet nie moge menu rozwiznac w explorerze zeby sforamtowac go. W sklepie radzli mi go sformatowac ale nie moge nic zrobic w explorerze. - zawiesza sie na chwile komputer. Mial ktos moze podobne problemy? Znacie jakis program ktory moglby jakos sformatowac mojego muvo zeby ponownie dzialal? Pozdrawiam caly dzien szukania ale sie oplacalo - Problem rozwiazny:) jakby co dla potomnych: sciagamy firmware z creative.com - MuVoTX_PCFW_LB_1_10_05 - u mnie tylko ta wersja spelnila funcje - uwaga ten nowszy robil problemy. Zanim w gramy firmware i zrobimy format trzeba naszego muvo wprowadzic w tryb recovery - wciskamy "play" podlaczajac go pod usb, potem znowu wciskamy 10 sec play - wg instruckcji powinien pojawic sie komunikat ale u mnie nic nie bylo. Mimo to odpalamy sciagnietego firmware'a - wgrywa sie firmware przy okazji formatuje i znowu dziala nasz muvo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...