MATRIXX5000 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Powie mi ktos jak zobaczyc jaka jest pamiec na karcie graficznej chodzi mi o szybkosc. Gdzie tem to jest napisane na kosciach i jak jest napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Powie mi ktos jak zobaczyc jaka jest pamiec na karcie graficznej chodzi mi o szybkosc. Gdzie tem to jest napisane na kosciach i jak jest napisane. [/quotte] Odczytaj ostatnie cyfry w ostaniej linii kodu, np. X4J55323QFGC16 Oznacza to że pamięci są o czasie dostępu 1,6ns. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATRIXX5000 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Bardzo dziekuje za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...