Skocz do zawartości
lukk_

Ie Nie Czyści Całej Historii?

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj zabrałem sie za małe porządki na kompie..usunąłem rózne pliki, logi z antywira, Temp Int Files (350 MB mialem ustawione :blink: ), Historie..... no własnie i tu jest moje pytanie..niby kliknalem wyczysc historie w opcjach internetowych ale jak najade na pasek u gory i wpisze powiedzmy "M" to nadal mi sie wywietlają strony na M :? (tzn cos w stylu autouzupełniania)..wyczyscielem Cookies, Temp, i inne gowna ręcznie i nadal to samo :? gdzie w takim razie to cholerstwo siedzi?? "pomogło" wyłaczenie autouzupełniania dla stron www w opcjach internetowych, ale nie o to mi chodzi :? wyglada to tak jakby IE sam sobie wybieral ktore strony uzupełniać a które nie :?

w sumie moze sie przesiade na firefoxa??

teraz sciagam instalke IE 6.0 SP1 PL..nadinstaluje i zobaczymy..moze pomoze??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakl najbardziej warto się przesiąść na firefox'a.

Zobacz jakie czyszczenie może być wygodne :

Dołączona grafika

Poza tym szybkość,blokowanie pop-up, wygoda, zakładki (działające scrollem!) i kilka innych rzeczy robi tę przeglądarkę najlepszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

v.e.n.o.m a wiesz gdzie się to czyści skrótem klawiaturowym? Bo wydawało mi się że widziałe gdzie to mozna ustawić a teraz za cholerę nie moge znaleźć :D

Aczesto używam opcji do czyszczenia Cache'u bo podczas robie a storny np uploaduję grafikę i mi wczytuje stare obrazki zamiast nowych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi