lukk_ Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Wczoraj zabrałem sie za małe porządki na kompie..usunąłem rózne pliki, logi z antywira, Temp Int Files (350 MB mialem ustawione :blink: ), Historie..... no własnie i tu jest moje pytanie..niby kliknalem wyczysc historie w opcjach internetowych ale jak najade na pasek u gory i wpisze powiedzmy "M" to nadal mi sie wywietlają strony na M :? (tzn cos w stylu autouzupełniania)..wyczyscielem Cookies, Temp, i inne gowna ręcznie i nadal to samo :? gdzie w takim razie to cholerstwo siedzi?? "pomogło" wyłaczenie autouzupełniania dla stron www w opcjach internetowych, ale nie o to mi chodzi :? wyglada to tak jakby IE sam sobie wybieral ktore strony uzupełniać a które nie :? w sumie moze sie przesiade na firefoxa?? teraz sciagam instalke IE 6.0 SP1 PL..nadinstaluje i zobaczymy..moze pomoze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 jakl najbardziej warto się przesiąść na firefox'a. Zobacz jakie czyszczenie może być wygodne : Poza tym szybkość,blokowanie pop-up, wygoda, zakładki (działające scrollem!) i kilka innych rzeczy robi tę przeglądarkę najlepszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 v.e.n.o.m a wiesz gdzie się to czyści skrótem klawiaturowym? Bo wydawało mi się że widziałe gdzie to mozna ustawić a teraz za cholerę nie moge znaleźć :D Aczesto używam opcji do czyszczenia Cache'u bo podczas robie a storny np uploaduję grafikę i mi wczytuje stare obrazki zamiast nowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Z pomocy FF: Wyczyść prywatne dane Ctrl+Shift+Del Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 IE - Twoje okno na świat... i na odwrót :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...